پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 208513
    تاریخ انتشار: 08/آذر/1399 - 15:46

    اسامی هتل های بیماران کرونایی اعلام شد

    رئیس جامعه هتل‌داران کشور با اعلام اسامی هتل‌های آماده پذیرش بیماران کرونایی در هر استان به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: در هر استان یک واحد، کیش و قشم نیز هتل‌هایی را در اختیار بیماران کرونایی قرار می‌دهند.

    اسامی هتل های بیماران کرونایی اعلام شد

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از ایرنا
    جمشید حمزه زاده گفت: فهرست هتل هایی که داوطلب نقاهتگاه شدن برای بیماران کرونایی در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفته است.

    وی افزود: کارشناسان وزارت بهداشت ارزیابی های کافی از این هتل ها انجام می دهند و در صورت داشتن استانداردهای لازم فاز نهایی این طرح اجرا می شود و هتل ها در اختیار بیماران کرونایی قرار می گیرد.

    حمزه زاده ادامه داد: در مرحله نخست در مجموع ۳۳ هتل در این طرح شرکت می کنند. وزارت بهداشت برای این  تعداد هتل اعلام نیاز کرده بود که حالا در اختیارشان قرار می گیرد. کارشناسان وزارت بهداشت تهویه اتاق ها، مساحت و دیگر شرایط مورد نظرشان را ارزیابی می کنند و در صورت موافقت با آن هتل، دانشگاه علو پزشکی استان اقدام به عقد قرارداد می کند.

    پس از عقد قرارداد بین دو طرف امکان اعلام نام هتل ها میسر  می شود؛ زیرا ممکن است هتل داوطلب از نظر کارشناس وزارت بهداشت استانداردهای لازم را نداشته باشد اما به دلیل منتشر شدن اسمش برای برای بیمار کرونایی دیگر فرد سالم نیز راغب به حضور در آن هتل نشوند.
    وی بیان این که بیشتر این ۳۳ هتل برای نقاهتگاه بیمار کرونایی به بخش خصوصی تعلق دارد، گفت: در مرحله بعدی بر اساس نیاز وزارت بهداشت این تعداد افزوده می شود و تعداد بیشتری از هتل ها به بیماران کرونایی اختصاص پیدا می کند.

    به گفته حمزه زاده مدت زمان انعقاد قرار ۳ ماه است و هتلی که در این طرح قرار می گیرد مختص بیماران کرونایی می شود و گردشگران امکان اقامت در این هتل ها را نخواخند داشت.

    در روزهای گذشته در راستای درخواست وزیر بهداشت مبنی بر نقاهتگاه شدن تعدادی از هتل های کشور برای بیماران کرونا و کادر پزشکی کشور، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از آمادگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای اجاره هتل‌های درجه یک، دو و سه به‌ عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی خبر داد.  علی‌اصغر مونسان، بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی ابلاغی و پیگیری جدی در پایش و بازرسی از اماکن گردشگری و اقامتی برای اجرای این دستورالعمل‌ها تأکید کرد.

    وی با اشاره به درخواست سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص اجاره هتل‌های درجه یک، دو و سه و اماکن اقامتی در استان‌ها به‌عنوان نقاهتگاه بیماران کرونایی و استقرار کادر پزشکی، تصریح کرد: این موضوع قبلا در جلسه هیئت دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح شده بود. وزارت بهداشت برای اجاره و پرداخت اجاره‌بهای این اماکن آمادگی دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما