یکشنبه 14 تير 1405 - Sun 05 Jul 2026
  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • کاری نداریم جز تدارک لحظه انتقام بزرگ تو

  • یکی از سران حزب لیکود حزب نتانیاهو را ترک می‌کند

  • هک تلفن نماینده سابق پارلمان اروپا

  • صدور کیفرخواست پرونده رضا پهلوی

  • روایت خبرنگار «سی‌ان‌ان» از وداع مردم ایران با رهبر شهید

  • انتقام الهی از آمریکای تروریست و رژیم نامشروع صهیونیستی

  • سخنرانی ترامپ از پشت شیشه‌های ضدگلوله!

  • قیمت دلار، طلا و سکه امروز شنبه ۱۳ تیر

  • هیچ دلی نیست که دلداده او نباشد

  • تشییع میلیونی پیکر رهبر ایران، نمایش قدرت ایران است

  • بدشانسی مدافع مصر تاریخی شد+ فیلم

  • سه شنبه شهر تهران تعطیل است یا استان تهران؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 208413
    تاریخ انتشار: 08/آذر/1399 - 09:42

    ترور فخری‌زاده، آمریکا و اسرائیل را ایمن نمی‌کند

    سناتور دموکرات ایالت کنتیکت با یادآوری اقدام تروریستی واشنگتن در به شهادت رساندن سپهبد سلیمانی تصریح کرد که ترور دانشمند هسته‌ای ایران، کمکی به ایمن‌تر شدن آمریکا، اسرائیل یا جهان نمی‌کند.

     ترور فخری‌زاده، آمریکا و اسرائیل را ایمن نمی‌کند

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت  ، «کریس مورفی» سناتور دموکرات ایالت «کنتیکت» آمریکا شب گذشته (جمعه) در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، تأکید کرد که ترور شهید «محسن فخری‌زاده» دانشمند هسته‌ای ایران، کمکی به ایمن‌تر شدن آمریکا، فلسطین اشغالی یا جهان نمی‌کند.


    مورفی در این پیام نوشت: «اگر هدف اصلی کشتن آقای (محسن) فخری زاده، دشوار کردن راه‌اندازی مجدد توافق هسته‌ای ایران است، چنین اقدام تروریستی به امن‌تر شدن آمریکا، اسرائیل یا جهان کمکی نمی‌کند».

    این سناتور آمریکایی سپس در پیامی اقدام تروریستی ایالات متحده در به شهادت رساندن سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نزدیکی فرودگاه بغداد، ادامه داد: «لازم به یادآوری است که که از نقطه نظر امنیتی، کشتن (سپهبد) سلیمانی نتیجه معکوس داد».

    وی به پاسخ جمهوری اسلامی ایران به ترور سپهبد سلیمانی اشاره کرد و نوشت: «ایران تحقیقات هسته‌ای خود را بیش از پیش افزایش داد، حملات به نظامیان ما را افزایش داد و همچنان حمایت خود را از نیروهای نیابتی حفظ کرد».

    مورفی در اولین واکنش خود به ترور شهید فخری زاده گفته بود: «هنوز اطلاعاتی درباره این حادثه به من ارائه نشده است اما هر بار که آمریکا یا یک متحد اقدام به ترور یک رهبر خارجی خارج از یک جنگ اعلام شده کند، ترور این افراد به عنوان ابزاری برای زمامداری را عادی‌سازی می‌کنیم. خطرش اینجاست که مزایای امنیتی ناشی از این اقدامات (ترور مقام‌ها) ممکن است بسیار کوتاه‌مدت باشد».

    روز گذشته، روزنامه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» در گزارشی نوشت که سه مقام اطلاعاتی گفته‌اند که رژیم صهیونیستی پشت حمله به این دانشمند ایرانی است.

    نیویورک تایمز نوشت: «مشخص نیست آمریکا تا چه اندازه پیش از انجام این عملیات از آن مطلع بوده است اما آمریکا و اسرائیل دو متحد نزدیک بوده و پیشینه طولانی در به اشتراک گذاشتن اطلاعات درباره ایران دارند.»

    وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح عصر روز گذشته (جمعه) در بیانیه‌ای اعلام کرد: بعدازظهر امروز (جمعه) عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریست‌ها آقای محسن فخری زاده بشدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد. متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و این مدیر خدوم و دانشمند پس از سال ها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما