سه شنبه 13 مرداد 1405 - Tue 04 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 208385
تاریخ انتشار: 07/آذر/1399 - 18:17

محسن فخری زاده از دانشمندان حوزه هسته ای ترور شد

محسن فخری زاده از دانشمندان حوزه هسته ای ترور شد

به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت، ساعاتی قبل محسن فخری زاده یکی از دانشمندان حوزه هسته‌ای کشور به دست عوامل تروریست در اطراف تهران ترور شد.
- بنا بر اطلاعات کسب شده، این ترور در شهر آبسرد  رخ داده و تروریستها پیش از تیراندازی به سمت خودروی آقای فخری زاده، اقدام به انفجار یک خودروی دیگر کرده اند.
-- در جریان این درگیری تعداد دیگری از افراد هم کشته شدند که هویت آنها هنوز معلوم نیست.
- گفته می شود برخی نزدیکان آقای فخری زاده هم همراه ایشان بوده اند.
بیانیه وزارت دفاع:

«بعدازظهر امروز جمعه عناصر تروریست مسلح خودرو حامل محسن فخری زاده رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع را مورد حمله قرار دادند. در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریست‌ها آقای محسن فخری زاده به شدت مجروح شد و بیمارستان منتقل گردید.

متاسفانه تلاش تیم پزشکی برای احیاء ایشان موفق نبود و دقایقی قبل این مدیر خدوم و دانشمند پس از سال‌ها تلاش و مجاهدت به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اقدام ناجوانمردانه ترور یکی از مدیران متعهد و متخصص خود را به محضر مبارک مقام معظم رهبری و ملت شهید پرور ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض می‌نماید.»

 

 در این  اقدام تروریستی، ابتدا یک دستگاه خودرو نیسان در میدان خلیج فارس آبسرد در حین عبور خودرو دانشمند هسته‌ای کشورمان خود را منفجر می‌کند و سپس عامل بعدی اقدام به تیر اندازی رگباری کرده که در پی آن یکی از محافظان شهید فخری‌زاده 4 تیر خورده و آقای محسن فخری‌زاده نیز در پی انفجار و اصابت تیر، پس از انتقال با بالگرد به بیمارستان شهید شده است.

- در جریان این درگیری تعداد دیگری از افراد هم کشته شدند که هویت آنها هنوز معلوم نیست.

- گفته می شود برخی نزدیکان آقای فخری زاده هم همراه ایشان بوده اند.

این تصویر از منابع غیرسمی با عنوان تصویری از لحظات این درگیری منتشر شده است

 

- بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پیش از این طی سخنانی از آقای فخری زاده نام برده و رسانه های صهیونیستی نیز گفته بودند که او یکی از اهداف ترور این رژیم بوده است.



اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام خواهد شد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما