جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 207456
    تاریخ انتشار: 02/آذر/1399 - 22:18

    برنامه‌ریزی داعش برای عملیات عراق

    منابع امنیتی عراقی از نشست فرماندهان داعش در استان الانبار در غرب این کشور و برنامه‌ریزی برای عملیات تروریستی در پنج استان عراق خبر دادند.

    برنامه‌ریزی داعش برای عملیات عراق

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از خبرگزاری فارس، منابع عالی‌رتبه امنیتی عراقی امروز (یکشنبه) خبر دادند که تروریست‌های داعش برای عملیات تروریستی در پنج استان عراق برنامه دارند و همزمان تعدادی از عوامل انتحاری وارد منطقه «الحویجه» در جنوب غرب استان کرکوک شده‌اند.

    این منابع امنیتی به وبگاه شفق نیوز گفتند که فرماندهان داعش نشست مهمی را در منطقه «الثرثار» در استان الانبار برگزار کرده و برای حمله به نیروهای امنیتی و الحشد الشعبی و عشایر در استان‌های الانبار، نینوی، نجف، دیالی و کرکوک برنامه‌ریزی کرده‌اند.

    به گفته این منابع، طبق اطلاعاتی امنیتی به دست آمده، فرماندهان داعش به عناصر خود دستور داده‌اند که عملیات‌های خود را به صورت مخفیانه و شبانه و بدون مواجه شدن با نیروهای امنیتی انجام دهند. تروریست‌ها همچنین سلاح تک‌ تیرانداز جدید و پیشرفته در اختیار دارند.

    بنابراین گزارش، عناصر داعش بیش از دو سال است که دیگر با نیروهای عراقی به طور مستقیم درگیر نمی‌شوند و عملیات‌های خود را به صورت شبانه انجام می‌دهند.

    در همین راستا، یک منبع امنیتی دیگر نیز از آماده‌باش نیروها در مناطق مختلف جنوب غرب کرکوک و عملیات جست‌و‌جو برای دستگیری دو عامل انتحاری خبر داد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما