دوشنبه 27 مهر 1405 - Mon 19 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 207310
    تاریخ انتشار: 02/آذر/1399 - 11:54

    درخواست خانه سینما برای تعطیلی تولیدات تصویری

    خانه سینما از تهیه‌کنندگان صنعت تصویر ایران خواستار توقف تولیدات از اول آذرماه شد. در اطلاعیه منتشر شده از سوی این نهاد صنفی آمده است:

    درخواست خانه سینما برای تعطیلی تولیدات تصویری

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از  منبع ایسنا «در روزگار نفس گیر و بحرانی کرونا، همه ما می بایست به سهم خویش در جلوگیری از شیوع این بیماری بکوشیم.

    سینماگران همیشه با درک مسئولیت اجتماعی خویش در موقعیت‌های گوناگون در میدان همراهی و همدلی حضوری موثر و مفید داشته‌اند.

    امروزه اما از سویی دیگر، نگرانی جدی همه دلسوزان و فعالان به تولیدات صنعت تصویر کشور جلب شده است.

    ما می‌دانیم عرصه تولید، عرصه کوشش و خلاقیت است و ثابت کرده‌ایم در هیچ یک از بحران‌ها زنجیره تولید و عرضه به مخاطبان را قطع نکردهایم، هم اکنون اما از همه همکاران به ویژه تهیه‌کنندگان صبور صنعت تصویر ایران می‌خواهیم از امروز اول آذرماه و در همراهی با اطلاعیه جدید ستاد ملی کرونا تولیدات خود را متوقف کنند تا ضمن عمل به مسئولیت اجتماعی خویش، سلامتی همکاران عزیزمان به مخاطره نیافتد.

    بدیهی است باتوجه به ماده " فورس ماژور" در قراردادهای فی‌مابین رعایت حقوق طرفین الزامی است.

    از حضرت حق خواهان سلامتی همگان هستیم.»

    مدتی قبل در پی افزایش آمار مبتلایان به کرونا، درگیری چند بازیگر سرشناس سینما و نیز در پی درگذشت کریم اکبری مبارکه براثر کرونا که مشغول بازی در یک سریال بود، نگرانی‌هایی درباره ادامه فعالیت‌ پروژه‌های تصویری مطرح شد. در این راستا فاطمه معتمدآریا در نامه‌ای به فرمانده عملیات مدیریت بحران کرونا در تهران تاکید کرد که باید اقدامی جدی انجام شود تا جان هنرمند دیگری در حین انجام کار گرفته نشده است.

    براین اساس دکتر زالی در نامه‌ای به وزیر فرهنگ و رییس سازمان صدا و سیما خواستار تعطیلی دو هفته‌ای این پروژه‌ها شد ولی بلافاصله وزیر بهداشت بر تولید فیلم‌ها و سریال‌ها تاکید کرد.

    حال همزمان با آغاز محدودیت مشاغل در تهران خانه سینما از تهیه‌کننده‌ها درخواست همراهی با ستاد ملی کرونا را برای متوقف کردن پروژه‌های تصویربرداری اعلام کرده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما