دوشنبه 18 خرداد 1405 - Mon 08 Jun 2026
  • نزول بلای باب‌المندب بر سر اسرائیل

  • منابع صهیونیست: موشک ایران به شمال حیفا اصابت کرد

  • یمن عملا تنگه باب المندب را وارد درگیری کرد

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ خرداد

  • ستاره تیم‌ملی توسط قلعه‌نویی اخراج شد

  • ایران و اسرائیل تنش را بیشتر نکنند

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۱۸ خرداد

  • AFC مجوز حرفه ای ۶ باشگاه لیگ برتری را تایید کرد

  • پروازهای فرودگاه مهرآباد لغو شد

  • قیمت طلا در بازار جهانی کاهش یافت

  • جنجال خواهران منصوریان با حمله به فدراسیون ووشو

  • حملات موشکی ایران به سرزمین‌های اشغالی/ پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت/ شنیده شدن صدای چند انفجار در تهران، تبریز و اصفهان +عکس و فیلم

  • لغو تمامی پروازهای فرودگاه کرمانشاه تا اطلاع ثانوی

  • ممنوعیت دریانوردی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ

  • حکم دادگاه جعفر پناهی تایید شد

  • مکزیکوسیتی میزبان موج مکزیکی / فیلم

  • حیات وحش در هفته‌ای که گذشت / عکس

  • بقائی: ما به هرگونه‌ حمله‌ای پاسخ خواهیم داد

  • آخرین وضعیت کشتی‌ها در تنگه هرمز / فیلم

  • محرومیت بهزاد داداش‌زاده از سوی کمیته اخلاق

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 207231
    تاریخ انتشار: 01/آذر/1399 - 23:03

    ویدئویی جالب از ۵۰ سال بعد از کرونا

    فیلمی که حدود ۵۰ سال پس از ریشه کن شدن کرونا را نشان می‌دهد به شکلی جالب مردم را به ماندن در خانه تشویق می‌کند.

     ویدئویی جالب از ۵۰ سال بعد از کرونا

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، از شیوع کرونا در جهان نزدیک به یکسال می‌گذرد. دسامبر سال گذشته بود که مرگ و میر مرموز تعدادی از ساکنان شهر ووهان چین خبرساز شد. دولت چین پس از تحقیقات اولیه از شیوع ویروس مرگباری با نام «کرونا» خبر داد که بلافاصله از مرز‌های این کشور به سراسر جهان شیوع پیدا کرد.

    این ویروس که تاکنون در ۲۱۸ کشور جهان گزارش شده نزدیک به ۶۰ میلیون نفر به آن مبتلا شده اند که بیش از ۱۳۷۰۰۰۰ نفر از مبتلایان جان خود را از دست داده اند. کشور‌های آمریکا، برزیل، هند، مکزیک و انگلیس دارای بیشترین قربانیان این ویروس در جهان هستند. با شیوع کرونا در جهان بسیاری از کشور‌ها اقدام به اِعمال قرنطینه‌های سراسری کردند تا از گسترش و شیوع بیشتر کرونا جلوگیری کنند. بی گمان ماندن در خانه و پرهیز از حضور بی دلیل در اجتماعات می‌تواند زنجیره انتقال این ویروس مرگبار را پاره و به ریشه کن شدن آن کمک کند.

    کلیپی که به تازگی منتشر شده است دورنمایی خیالی از وضعیت جهان را در صورت رعایت این نکته مهم ترسیم می کند. در این ویدئو مردی سالخورده از سال ۲۰۲۰ و زمان شیوع کرونا سخن می‌گوید که او و هموطنانش با ماندن در خانه و رعایت بهداشت توانستند کرونا را ریشه کن کنند. در پایان ویدئو از مردم جهان درخواست می‌شود تا با ماندن در خانه به کرونا پایان دهند.

     


    download

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما