پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 207089
    تاریخ انتشار: 01/آذر/1399 - 12:12

    شناسایی مبتلایان کرونا با تست‌های سریع آغاز شد

    رئیسی از آغاز تست‌های سریع کرونا از امروز خبر داد و گفت: مهم‌ترین عامل ابتلا دورهمی‌های خانوادگی است.

    شناسایی مبتلایان کرونا با تست‌های سریع آغاز شد

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت ؛علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی کرونا در خصوص آخرین تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا توضیح داد: مهم‌ترین عامل ابتلا به بیماری کرونا در حال حاضر دورهمی‌های خانوادگی است و باید به این موضوع توجه ویژه داشت.

    وی با بیان اینکه به دلیل شیوع ابتلا در کشور امروز متاسفانه کسب و کارها تعطیل شده است و اگر پروتکل‌ها به دقت انجام نشود زحمات ما هدر می‌رود از مردم خواست تا بیش از پیش به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه داشته باشند.

    سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه برای اجرای طرح جدید مقابله با کرونا ۷ برنامه مشخص داریم  افزود: یکی از آنها اجرای محدودیت‌ها و انجام تست‌های سریع است که از امروز آغاز می‌شود، ۱۰۰ هزار تست به دست ما رسیده که از امروز در مراکز بهداشتی توزیع می‌شود و امید داریم روزانه ۱۰۰ هزار تست رایگان انجام دهیم.

    رییسی گفت: این کار حتما در قطع زنجیره بیماری موثر خواهد بود، امروز بسته‌های حمایتی خوبی برای پشتیبانی از این طرح تدوین شد، و ستاد ملی در راستای حمایت‌های اقتصادی تصمیمات خوبی گرفتند و امیدواریم این بیماری جدی گرفته شود.

    وی بیان کرد: در جلسه امروز گزارشی در زمینه ۴۳ شهر که قبلا محدودیت اجرا شده بود نیز ارائه شد. وضعیت ۴۱ شهر در روند نزولی است و دو شهر دیگر به زمان نیاز دارند. این نشان می‌دهد طرحی که در پنجم آبان شروع شده، موثر بوده است.

    رییسی ادامه داد: محدودیتی از امروز برای ۱۶۰ شهر قرمز کرونا و ۲۰۸ شهر نارنجی و ۸۰ شهر با وضعیت زرد شروع می‌شود. جمعیت مشمول این طرح بالغ بر ۵۳ میلیون نفر است. به طور کلی ۷۹ میلیون نفر جمعیت در وضعیت هشدار سه و دو و یک قرار دارند.

    معاون وزیر بهداشت بیان کرد: امیدواریم با همکاری مردم و همه دستگاه‌ها شاهد کاهش ورودی بیمار و ابتلا و سپس کاهش مرگ و میر باشیم. عده‌ای متاسفانه رعایت نمی‌کنند و این موضوع می‌تواند زحمت همه افراد را به هدر بدهد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما