سه شنبه 09 تير 1405 - Tue 30 Jun 2026
  • ستاره آلبانیایی استقلال عازم تهران شد؟

  • پول‌های بلوکه‌شده به حساب‌های ایرانی نشسته یا خیر؟

  • آمریکا به دنبال مذاکرات فرسایشی نقض تفاهم‌نامه و تضییع حقوق ایران

  • بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند

  • کربلا میزبان متفاوت‌ترین دسته عزاداری محرم شد +فیلم

  • پاسخی به ادعای جدید نبویان

  • عاشورا در قاب کاشی‌های تکیه / عکس

  • اسکورت خانواده اردک‌ها توسط پلیس ژاپن / فیلم

  • ترکیب احتمالی نروژ و ساحل عاج اعلام شد

  • ترامپ در پی تصاحب پول‌های بلوکه‌شده فلسطین

  • مسیر اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران

  • رایزنی اولیانوف و گروسی با محوریت ایران

  • نقش کلیدی اردن در حملات آمریکا به ایران

  • فرزاد جمشیدی مجری تلویزیون درگذشت

  • مولین ،پس از حذف ایران از جام جهانی رقصیدم

  • محدودیت‌های ترافیکی از چه روزی آغاز می‌شود؟

  • نماز بر پیکر رهبر شهید در قم کجا برگزار می‌شود؟

  • وعده استخدام، تله‌ای برای زندانی شدن زنان

  • یک تیم گروهک‌های معاند و تجزیه‌طلب به‌صورت کامل متلاشی شد + عکس

  • مرزهای ایران از امنیت لازم برخوردار است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 206695
    تاریخ انتشار: 28/آبان/1399 - 16:06

    جزئیات تازه از واردات پارچه‌های خاص

    با وجود انتقادهای دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران درخصوص عدم نظارت کافی بر واردات بی‌رویه پارچه‌های خارجی، معاون فنی گمرک جزئیات جدید از امکان ترخیص کالاهای گروه ۲۷ باقی مانده در گمرکات کشور را اعلام کرد.

    جزئیات تازه از واردات پارچه‌های خاص

    به گزارش تسنیم چندی قبل در گزارشی به توضیح مشکلات موجود در بخش صبعت کشور پرداختیم و در ادامه این بحث به نامه حسن نیلفروش‌زاده  دبیرکل انجمن صنایع نساجی ایران اشاره کردیم که در مکاتبه با رئیس کل گمرک ایران درخصوص عدم نظارت کافی بر واردات بی‌رویه پارچه‌های خارجی نکات مهمی را یادآور شده بود. در این نامه به سه مورد جدی که سبب واردات انواع پارچه با تعرفه پایین اشاره شد.

    موضوعات اشاره شده به شرح زیر است:
    1- طبقه‌بندی ذیل ردیف تعرفه ناصحیح (از جمله 59039090، 59070090) به استناد اعلام نظر آزمایشگاه استاندارد. (به خاطر فرار از شمول استاندارد اجباری و استفاده از ارزش‌گذاری نازل گمرکی)

    2- اظهارنظرهای دوگانه دفتر تخصصی تعیین تعرفه گمرک ایران در طبقه‌بندی این پارچه‌ها

    3- ارزش‌گذاری نازل گمرکی برای پارچه‌های مورد نظر به صورتی که ارزش هیچ کدام از سند پارچه‌های ترخیص شده از ... عمدتا ذیل ردیف تعرفه 59070090 به استناد سوابق موجود در سیستم TSC ارزشگذاری نگردیده و با اکتفا به درج کلمه نرخ تسعیر ارز برای کالایی که از چین آمده، به ایران می‌رود و با نرخ لیر ترکیه آن هم به استناد پروفرمای چند سال پیش که خود پروفرما کلی محل اشکال می‌باشد به جای ارزش 3.5 الی 4.5 دلاری با ارزش ناچیز 1.30 دلاری ارزشگذاری و ترخیص می‌گردند و با آنکه به استناد ماهیت کالا، ردیف طبقه‌بندی صحیح چیز دیگری می‌باشد، توجهی نمی‌گردد و هیچ کدام از این پارچه‌های وارداتی به خاطر اظهار در ذیل ردیف تعرفه ناصحیح، مجوز استاندادر اخذ نمی‌نمایند. لذا واردات بی‌رویه ضربه جبران ناپذیری به تولید داخلی این نوع پارچه‌ها وارد نموده و اکنون تعداد زیادی از تولیدکنندگان این نصف متأثر از این وضعیت به وجود آمده با وجود توان تولید داخلی حتی داشتن طرح‌های توسعه‌ای آماده اجرا به خاطر واردات بی‌رویه پارچه‌های مشابه خارجی و عمدتا غیر استاندارد دچار ریسک ورشکستگی و تعطیلی واحد تولیدی خود گردیده‌اند. باتوجه به فرمایشات مقام معظم وظیفه همه مسئولین کشور است که جهت تقویت تولید داخلی و جلوگیری از واردات بی‌رویه که در مواردی با عدم پرداخت حقوق و عوارض صحیح موجب اخلال در نظام اقتصادی کشور می‌شوند، لذا خواهشمندیم دستور فرمایید با بررسی و دقت نظر در اعمال نظرهای فنی و گمرکی در جهت جلوگیری از واردات بی‌رویه پارچه‌های مذکور اقدامات شایسته صورت پذیرد.

    جدیدترین اظهار نظر یک مقام مسئول در گمرک به حواشی ترخیص پارچه‌های رو مبلی
    حال به گفته معاون فنی گمرک ایران ورود برخی از کالاها همچون پارچه رومبلی جزء گروه 27 محسوب می‌شوندکه ورود آن ها به کشور ممنوع نیست. کالاهایی که از نظر الویت ارزی غیرفعال شدند و بانک مرکزی نسبت به صدور کد ساتا برای این اقلام اقدام نمی‌کند، دارای شرایط ترخیص ویژه هستند که اگر قبل از ممنوعیت به گمرکات رسیده باشند و از شرایط ماده 11 استفاده کنند، کد ساتا هم صادر شده و پس از بررسی ارزش و تعرفه، نسبت به ادامه تشریفات اقدام می شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما