دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 206689
    تاریخ انتشار: 28/آبان/1399 - 15:59

    تایید پرونده ۴۰ شهید مدافع سلامت در بنیاد شهید

    معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: از ابتدای شیوع بیماری کرونا در کشور تاکنون پرونده ۴۰ شهید مدافع سلامت مورد تایید قرار گرفت و ۱۳۶ پرونده نیز به کمیته ملی ارجاع شده است.

    تایید پرونده ۴۰ شهید مدافع سلامت در بنیاد شهید

    به گزارش ایسنا سعید اوحدی عصر سه شنبه در جلسه امضای تفاهم نامه مسکن و اشتغال جامعه ایثارگران استان قم، گفت: خدمت به جامعه بزرگ ایثارگران مدافع سلامت که در مسیر مقابله با ویروس کرونا جان فشانی کرده اند افتخاری برای خادمان آنها در بنیاد شهید برشمرد.
    وی با ذکر این مطلب که ذلت و زبونی مستکبران در جنگ علیه جبهه مقاومت، از جمله آثار و برکات ارزشمند انقلاب اسلامی به واسطه ایثار و ازخودگذشتگی شهیدان والامقام است، افزود: عزت، افتخار و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مدیون خون پاک شهیدان است، اظهار داشت: فرهنگ جهاد و شهادت و الگوبرداری از ایثار و ازخودگذشتگی شهدای انقلاب، بهترین و کارآزموده ترین بستر برای توفیق در گام دوم انقلاب اسلامی است.
    اوحدی افزود: هیچگاه نباید فراموش کنیم که در هشت سال دفاع مقدس و در جنگ با داعش، چگونه همه کشورهای غربی و عربی در میدان مقابله با ایران اسلامی حاضر شده بودند، اما امروز نظام اسلامی در چه جایگاه بلند و عزتمندانه ای ایستاده است.
    وی شکست جبهه استکبار و پیروزی رزمندگان اسلام را قانونمندی نظام خلقت برگرفته از مکتب سرخ عاشورا دانست و گفت: امروز به اعتبار شهید سلیمانی ها و شهید زین الدین ها، دشمنان اسلام و انقلاب جرأت اقدام نظامی علیه ایران اسلامی را ندارند و کشورمان در بدترین شرایط تحریم، همچنان در مسیر عزت و افتخار گام برمی دارد.
    رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برنامه ها و اقدامات گسترده در این مجموعه در حوزه مسکن و اشتغال، تصریح کرد: برای جانبازان، ایثارگران و خانواده های معظم شهدا، باید همچون شهیدان سرافراز، جهادی عمل کنیم و از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکنیم.
    وی با اشاره به امضای تفاهم نامه با استانداری قم در رابطه با مسکن و اشتغال جامعه ایثارگران استان، تصریح کرد: بر اساس این تفاهم نامه که اقدام بسیار ارزشمندی است، ۳ هزار و ۵۵۰ واحد مسکونی برای ایثارگران استان قم تأمین شده و در رابطه با موضوع اشتغال نیز اقدامات مناسبی انجام خواهد شد.
    اوحدی با بیان اینکه تمامی این اقدامات قطره ای در برابر عظمت ایثار و فداکاری شهیدان است، گفت: در ایام الله دهه فجر، عملیات اجرایی احداث مسکن جامعه ایثارگران در ۲۲ استان آغاز می شود و برای اشتغال این عزیزان نیز از همه ظرفیت های قانونی استفاده می کنیم.
    وی در پایان، موضوع شهدای مدافع سلامت را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: تا کنون ۱۳۶ پرونده مرتبط با شهدای مدافع سلامت به کمیته ملی ارجاع و ۴۰ پرونده نیز تأیید شده و این افتخار بزرگ دیگری برای ماست که خدمتگزار جامعه بزرگ ایثارگران مدافع سلامت باشیم که در مسیر مقابله با ویروس منحوس کرونا کشورمان را سربلند کرده اند.
    رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور روز سه شنبه در سفر یک روزه به شهر مقدس قم ضمن زیارت قبور مطهر شهدا، تفاهم نامه مسکن و اشتغال را با استاندار قم به امضا رساند و با آیت الله سعیدی تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) دیدار و گفت و گو کرد و به دیدار جمعی از خانواده های معظم شهدا از جمله شهید مهدی زین الدین رفت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما