پنجشنبه 18 تير 1405 - Thu 09 Jul 2026
  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • آماده سازی حرم رضوی برای مراسم وداع با رهبر شهید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 206379
    تاریخ انتشار: 27/آبان/1399 - 11:35

    هشدار مقام وزارت جنگ صهیونیستی درباره فشل‌شدن ارتش

    مدیرکل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به کابینه هشدار داد تأخیر در تصویب بودجه نظامی تا پایان سال جاری میلادی، برنامه‌های استراتژیک ارتش و سازمان‌های امنیتی این رژیم را مختل می‌کند.

    هشدار مقام وزارت جنگ صهیونیستی درباره فشل‌شدن ارتش

    به گزارش فارس در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی از یک سو با بحران همه‌گیری ویروس «کووید۱۹» در فلسطین اشغالی و از سوی دیگر با نگرانی فزاینده از عملیات گروه‌های مقاومت منطقه‌ای مواجه است، مقامات نظامی این رژیم نیز درباره کمبود و عدم تصویب بودجه نظامی هشدار می‌دهند.

    «امیر اِشل» مدیر کل وزارت جنگ رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه (به وقت محلی) در گفت‌وگو با خبرنگاران، هشدار داد اگر بودجه سال ۲۰۲۱ تا پایان سال جاری تصویب نشود، ارتش و دیگر سازمان‌های نظامی نمی‌توانند برنامه‌های مهم و استراتژیک خود را پیش ببرند.

    به نوشته روزنامه «هاآرتص»، اشل در این باره توضیح داد: «مسئله بودجه بسیار جدی است. بدون بودجه سال ۲۰۲۱، سیستم نظامی توانایی برنامه‌ریزی برای پروژه‌های طولانی‌مدت را نخواهد داشت... نحوه مدیریت کنونی بودجه نظامی، بهره‌ور نیست و اجازه برنامه‌ریزی طولانی‌مدت را نمی‌دهد».

    وی با بیان اینکه بن‌بست سیاسی کابینه برای تصویب بودجه نظامی، باعث شده ارتش نتواند تجهیزات استراتژیک مورنظر را تهیه کند، گفت: «مجهز بودن به جت‌های جنگنده، هواپیماهای سوخت‌گیری، بالگرد و تسلیحات پیشرفته، فرایندی است که پنج تا هفت سال زمان می‌برد و با وضعیت کنونی هیچ امکانی برای آغاز آن نیست».

    این مقام صهیونیست با تاکید بر لزوم خریداری شدن تجهیزات نظامی جدید برای ارتش اسرائیل، افزود: «نیروی هوایی با هواپیماهایی فعالیت می‌کند که ۴۰ یا ۵۰ سال عمر دارند. هیچ ارتشی در جهان نیست که چنین هواپیماهای سالخورده‌ای را استفاده کند. پرواز کردن سربازان با بالگردهایی که می‌دانیم باید از سرویس خارج می‌شدند، ریسکی است که نباید ادامه دهیم».

    در حالی که فلسطین اشغالی و کابینه تل‌آویو با بحران مالی و اقتصادی شدیدی در پی شیوع ویروس کرونا مواجه است اما اِشل معتقد است هزینه‌های نظامی را باید بر هزینه‌های اجتماعی و اقتصادی اولویت داد: «به نظر من، نیازهای نظامی لزوماََ مخالف نیازهای اقتصادی نیستند. در واقع، خرید موفق تجهیزات [نظامی] باعث افزایش نرخ اشتغال می‌شود».

    به نوشته هاآرتص، وی همچنین درباره تغییر احتمالی دولت در ایالات متحده نیز گفت: «برخلاف تنش‌های دیپلماتیک، حمایت امنیتی دولت [باراک] اوباما [از اسرائیل] بی‌سابقه بود. منافع بین دو کشور،‌سیاست را تعیین می‌کند، نه این دولت یا آن یکی. حفظ برتری نظامی [اسرائیل] در قانون آمریکا قرار دارد».

    این هشدارها درباره بودجه نظامی در حالی است که پیشتر نیز «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هشدار داد در صورتی که بودجه این رژیم همچنان بدون تصویب باقی بماند، برگزاری انتخابات زودهنگام اجتناب ناپذیر خواهد بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما