جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • مقاومت هرگز سلاح خود را کنار نمی‌گذارد

  • ایران، عامل حمله سایبری به سامانه آب مینه‌سوتا است!

  • قیمت بلیط سفر دریایی اربعین چند؟

  • نشست خصوصی ونس با نتانیاهو درباره ایران

  • خرید دو شاه ماهی خارجی برای استقلال

  • تغییر مسیر ۶ نفتکش سعودی به دنبال تهدیدات یمن

  • علائم تا درمان سرگیجه

  • عراقچی: آب می‌تواند محور همکاری با همسایگان باشد+عکس

  • دوری دو ماهه ستاره ازبکی از ترکیب استقلال+عکس

  • امروز ابتکار عمل در دستان توانای ایرانیان و همپیمانان آنان است/ آمریکا دیگر بازیگر اصلی منطقه نیست

  • کشور میانجی دلالی را شروع کرد

  • ادعای حمله سایبری ایران به سامانه آب مینه‌سوتا

  • دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند+ فیلم

  • خطر افزایش مقاومت آنتی‌بیوتیکی در کودکان

  • اسطوره میلان درگذشت

  • مدودف: روسیه در مرحله مهم از پایان جنگ قرار دارد

  • آخرین وضعیت تردد در تنگه‌ هرمز و باب‌المندب

  • جنجال در اسپانیا؛ کشته شدن۱۸ مهاجر در مرز مراکش / فیلم

  • دو زلزله پیاپی مرز ایران و عراق را لرزاند

  • تصاویر تازه ماهواره‌ای از پایگاه علی السالم کویت پس از حملات ایران + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 206018
    تاریخ انتشار: 25/آبان/1399 - 17:39

    رونمایی از تمبر پهلوان سیدحسن رزاز

    آیین رونمایی از تمبر پهلوان مرحوم حاج سید حسن رزاز همزمان با سالروز ثبت ورزش‌های زورخانه‌ای در یونسکو با حضور عبدالحمید احمدی در آکادمی زورخانه ملی شهید فهمیده برگزار شد.

    رونمایی از تمبر پهلوان سیدحسن رزاز

    به گزارش ایسنا، همزمان با برگزاری مراسم دهمین سال ثبت جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای و فرهنگ پهلوانی در یونسکو از تمبر پهلوان مرحوم حاج سید حسن رزاز، امروز (یکشنبه) با حضور عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی در آکادمی زورخانه ملی شهید فهمیده رونمایی شد.
    در این مراسم مجتبی جوهری رییس فدراسیون ورزشهای زورخانه ای گفت: امروز بیست و پنج آبان دهمین سال ثبت ورزش های زورخانه ای و فرهنگ پهلوانی در سازمان یونسکو است که همرمان با این مراسم از تمبر مرحوم سید حسن رزاز یکی از پهلوانان ورزش زورخانه ای نیز رونمایی می شود.
    وی گفت: کار چاپ تمبر این پهلوان را از ۶ ماه گذشته آغاز کرده بودیم که به دلیل محدودیت‌های پیش آمده به خاطر کرونا این کار به تعویق افتاد که در نهایت تصمیم گرفتیم که همزمان با برگزاری دهمین سال ثبت جهانی ورزش های زورخانه‌ای و فرهنگ پهلوانی از تمبر این پهلوان نیز رونمایی کنیم که البته چنین حرکتی در تاریخ ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی بی نظیر است که امیدارم این حرکت منجر به آن شود تا در معرفی سایر بزرگان ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی و معرفی آن‌ها به نسل‌های آینده گام‌های موثری برداریم تا نسل‌های آینده قدرشناس این پهلوانان باشند.
    جوهری خاطرنشان کرد: تلاش‌های زیادی برای معرفی ورزش‌های زورخانه‌ای و توسعه فرهنگ پهلوانی در داخل کشور و سطح بین الملل شده است که البته برای معرفی و شناسایی بهتر این رشته ورزشی در سطح بین الملل نیاز به حمایت و عزم ملی داریم.
    در این مراسم میرجلیلی رییس سازمان بسیج ورزشکاران، سبحانی فر رییس شرکت پست ملی ایران و حاج محمد حسن جوهرچی یادگار پهلوان سیدحسن رزاز نیز حضور داشتند.
    در پایان این مراسم از تمبر سید حسن رزاز توسط بزرگان ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی رونمایی شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما