دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 205754
    تاریخ انتشار: 24/آبان/1399 - 21:30
    در موزه ملک

    نمایشگاه تصاویر ۱۹ کتاب چاپ سنگی

    مدیر موزه ملی ملک خبر داد: ۲۲ تصویر از ۱۹ کتاب چاپ سنگی موجود در گنجینه کتابخانه و موزه ملی ملک، همزمان با هفته کتاب در محوطه فضای باز میدان مشق به نمایش درآمده است.

    نمایشگاه تصاویر ۱۹ کتاب چاپ سنگی

    به گزارش ایسنا؛ رضا دبیری‌نژاد با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه منتخب چاپ سنگی در محوطه میدان مشق با همکاری خانه کتاب و کتابخانه و موزه ملی ملک، توضیح داد: این نمایشگاه با نمایش منتخبی از تصاویرِ موجود از کتاب‌های چاپ سنگی در گنجینه موزه ملی ملک آغاز به کار کرد که به دلیل شرایط کرونایی و تعطیل بودن موزه، این نمایشگاه به صورت سیار در محوطه باز میدان مشق برگزار شده است.
    او حضور مردم در شرایط کرونایی در محوطه میدان مشق را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن این موضوع دانست و افزود: در تصاویر انتخاب‌شده، قصه‌های ادبی، بناهای تاریخی تهران و شخصیت‌های مختلف از کتاب‌های اولیه چاپ سنگی انتخاب شده‌ که به شکل تابلوهایی با فاصله‌های مناسب از یکدیگر در محوطه میدان مشق برای بازدید قرار گرفته‌اند.
    او با اشاره به این که بازدید از این نمایشگاه از شنبه ۲۴ آبان تا چهارشنبه ۲۸ آبان از ساعت ۹ صبح تا ۱۵ امکان‌پذیر است، ادامه داد: تصاویر کتاب‌های چاپ سنگی انتخاب‌شده خود طراحی‌هایی از بناهای تاریخی یا قصه‌ها است. قصد داشتیم تا نمونه‌های اول گذر از کتاب‌های سنگی به چاپ را داشته باشیم به همین دلیل سراغ این گنجینه رفتیم.
    به گفته‌ دبیری‌نژاد، تصاویر به نمایش درآمده در قالب عکس در این نمایشگاه از کتاب‌های چاپ سنگی «قرآن کریم»، «خمسه نظامی»، «کلیله و دمنه»، «الف لیله و لیله (هزار و یک شب)»، «الف النهار»، «تاریخ العجم»، «الف و بای مصور فارسی»، «مثنوی الاطفال (گزیده مثنوی)»، «اخلاق مصور»، «روزنامه حکیم الممالک»، «مرآت البلدان ناصری»، «شهنشاه‌نامه»، «تاریخ جهانگشای نادری»، «افتخارنامه حیدری»، «ریاض المحبین»، «مجالس المتقین»، «اسرار الشهاده»، «تحفه الذاکرین» و «عناصر حوادث» برداشت شده است.



     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما