دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • یاسمین پهلوی از «اسرائیل بزن» تا تطهیر جنایت میناب + عکس و فیلم

  • آمریکا مسیر عمانی تنگه هرمز را لایروبی کرد؟

  • جنگ با ایران تمام شد؟

  • هشدار از آلمان به ترامپ؛ جنگ با ایران را تمام کن

  • آخرین وضعیت توزیع بنزین در جایگاه‌های سوخت

  • برندگان جایزه عکاسی از پرندگان

  • ساعت بازی پرسپولیس و ملوان/ هفته چهارم لیگ برتر

  • هلیا و توله‌هایش در خراسان شمالی / فیلم

  • آموزه‌های جدید ایران در جنگ اخیر

  • قیمت نفت امروز شنبه ۷ شهریور

  • زمان دیدار پوتین با پزشکیان اعلام شد

  • هنرمندی که توهماتش را به هنر بدل کرد/ عکس

  • فرصت‌سوزی بزرگ طارمی در دربی+ فیلم

  • حامی تروریست‌ها و اوباش دوباره در دولت پزشکیان حکم گرفت!

  • برترین عکس‌های حیات‌وحش 2026

  • کشف ۵۰ تن تخم مرغ احتکار شده در قم

  • نشانه هایی از گرمازدگی را جدی بگیرید

  • اینترنشنال چگونه به استقبال تحریم‌های «اسکات بسنت» رفت؟ + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 204566
    تاریخ انتشار: 18/آبان/1399 - 00:07

    کاهش محدودیت سفر به عراق

    کمیته عالی بهداشت و سلامت عراق اعلام کرد که غیرعراقی‌ها تنها از طریق فرودگاه‌ها می‌توانند به این کشور سفر کنند.

    کاهش محدودیت سفر به عراق

     کمیته عالی ملی بهداشت و سلامت عراق از امکان سفر به این کشور در شرایط شیوع کرونا خبر داد.
    این کمیته شنبه‌شب با حضور «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق جلسه‌ای برگزار کرد و تصمیمات جدیدی در ارتباط با ادامه فعالیت‌ها در این کشور در سایه شیوع بیماری کرونا گرفت.
    این کمیته اعلام کرد که «غیرعراقی‌ها صرفاً از طریق مجاری هوایی می‌توانند وارد عراق شوند مشروط بر اینکه اقدامات و دستورالعمل‌های پیشگیری اجرا شود».
    از زمان شیوع کرونا در عراق، دولت این کشور ورود اتباع خارجی به خاک خود را از گذرگاه‌های مرزی ممنوع کرده است؛ با این حال، برخی از گذرگاه‌های مرزی منطقه کردستان عراق با ایران باز است.
    کمیته عالی بهداشت و سلامت عراق همچنین با آغاز سال تحصیلی جدید ۲۰۲۰-۲۰۲۱ از بیست و نهم ماه نوامبر (۲۵ آذر) موافقت کرده است. این کمیته از وزارت‌خانه‌های آموزش و پروش و آموزش عالی خواسته طرح‌های آماده خود به منظور اجرای اقدامات پیشگیری از ویروس کرونا را به وزارت بهداشت ارائه دهند.
    به گزارش خبرگزاری رسمی (واع)، کمیته مذکور از وزارت امور خارجه عراق خواسته تصمیمات مربوط به نحوه سفر به این کشور را به مراکز مربوطه در عراق و سفارت‌خانه‌های این کشور در خارج را ابلاغ کند.
    کمیته عالی بهداشت و سلامت عراق همچنین خواستار تخصیص اعتبارات لازم برای خرید واکسن ویژه کرونا از کشورهای دیگر شده است.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما