شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • شهید آزاده‌ای که یک روز مانده به آزادی پر کشید

  • مجازات دستکاری پلاک خودرو چیست؟

  • قیمت روز گوشی‌های پرفروش بازار

  • فرمول جدید محاسبه معوقات بازنشستگان+جزییات

  • افشاگری نتانیاهو از اختلاف با رقیبش بر سر ایران

  • قیمت گوشت قرمز امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵

  • کارت تنگه هرمز نسوخته است!

  • سلطه‌ی کشیش‌های فاشیست مسیحی بر سیاست دوره ترامپ +عکس و فیلم

  • «تریپل رد» بمب ساعتی جدید ایران

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵

  • صدای آشنا در خدمت نقشه نفوذ

  • «ویرانی‌طلبی اینترنشنال» به نام مردم به کام رژیم صهیونیستی+ عکس

  • قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵

  • اسکو مقتدرانه به یک‌چهارم رسید / فیلم

  • ماجرای تصرف پایگاه سپاه توسط پژاک چه بود؟

  • قیمت نفت به بالاترین سطح در 6 ماه اخیر رسید

  • تحت هیچ شرایطی نمی‌گذاریم ناوهای زنگ‌زده آمریکا دوباره وارد خلیج فارس شوند

  • حل فوری معضلات اقتصادی کشور یک ضرورت اولویت‌دار است

  • شکوه و شکایت بازیکن استقلال /استقلال باید درس بگیرد!

  • قدرت پنهان ایران زیر آب‌های هرمز + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 204566
    تاریخ انتشار: 18/آبان/1399 - 00:07

    کاهش محدودیت سفر به عراق

    کمیته عالی بهداشت و سلامت عراق اعلام کرد که غیرعراقی‌ها تنها از طریق فرودگاه‌ها می‌توانند به این کشور سفر کنند.

    کاهش محدودیت سفر به عراق

     کمیته عالی ملی بهداشت و سلامت عراق از امکان سفر به این کشور در شرایط شیوع کرونا خبر داد.
    این کمیته شنبه‌شب با حضور «مصطفی الکاظمی»، نخست‌وزیر عراق جلسه‌ای برگزار کرد و تصمیمات جدیدی در ارتباط با ادامه فعالیت‌ها در این کشور در سایه شیوع بیماری کرونا گرفت.
    این کمیته اعلام کرد که «غیرعراقی‌ها صرفاً از طریق مجاری هوایی می‌توانند وارد عراق شوند مشروط بر اینکه اقدامات و دستورالعمل‌های پیشگیری اجرا شود».
    از زمان شیوع کرونا در عراق، دولت این کشور ورود اتباع خارجی به خاک خود را از گذرگاه‌های مرزی ممنوع کرده است؛ با این حال، برخی از گذرگاه‌های مرزی منطقه کردستان عراق با ایران باز است.
    کمیته عالی بهداشت و سلامت عراق همچنین با آغاز سال تحصیلی جدید ۲۰۲۰-۲۰۲۱ از بیست و نهم ماه نوامبر (۲۵ آذر) موافقت کرده است. این کمیته از وزارت‌خانه‌های آموزش و پروش و آموزش عالی خواسته طرح‌های آماده خود به منظور اجرای اقدامات پیشگیری از ویروس کرونا را به وزارت بهداشت ارائه دهند.
    به گزارش خبرگزاری رسمی (واع)، کمیته مذکور از وزارت امور خارجه عراق خواسته تصمیمات مربوط به نحوه سفر به این کشور را به مراکز مربوطه در عراق و سفارت‌خانه‌های این کشور در خارج را ابلاغ کند.
    کمیته عالی بهداشت و سلامت عراق همچنین خواستار تخصیص اعتبارات لازم برای خرید واکسن ویژه کرونا از کشورهای دیگر شده است.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما