یکشنبه 29 شهريور 1405 - Sun 20 Sep 2026
  • قدرت ملی در قاب «جان‌فدای ایران»

  • قدرت نمایی ارتش سوم

  • ان‌بی‌سی نیوز : ترمیم خسارات پایگاه‌های آمریکا در منطقه در پی حملات ایران، ممکن است «دهه‌ها» زمان ببرد/رویترز به نقل از شاهدان عینی: شعله‌های آتش و ابر قارچی بزرگ در فرودگاه عربستان

  • برگزیدگان مسابقه عکاسی سیاه و سفید

  • نقطه‌ضعف سرخپوشان / پرسپولیس با ستاره اش به دنبال بازگشت به قهرمانی

  • بمباران جنوب لبنان از سوی جنگنده‌های اسرائیلی

  • اعترافات حسین پدران جاسوس موساد که اعدام شد/ فیلم

  • تجلیل متفاوت در اجلاسیه تانزانیا از نماینده ایران

  • شهیدی که ۳۸ سال در جبهه ماند، به خانه بازمی‌گردد

  • رزمایش «جان‌فدا»؛ کابوس جدید رسانه‌های فارسی‌زبان + فیلم

  • نزدیکی فرودگاه ریاض هدف حمله قرار گرفت + فیلم

  • رئیس فدرال‌رزرو: ترامپ نمی‌فهمد

  • مسیحی‌های جان‌فدای ایران

  • استایل عجیب رامین رضاییان در اردوی تیم ملی

  • زمان واریز حقوق بازنشستگان اعلام شد

  • مرغ ارزان شد +جزئیات

  • اوکراین در مرکز مذاکرات در نیویورک قرار دارد

  • ستاره‌های استقلال و تراکتور در ترکیب تیم ملی امید

  • رژه کاروان ایران در مراسم افتتاحیه بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ / فیلم

  • آیا وزارت ارشاد ظرفیت نظارت بر نمایش خانگی را دارد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 204562
    تاریخ انتشار: 17/آبان/1399 - 23:47

    تقلای عربستان برای نجات آرامکو

    آرامکو قیمت نفت خام خود برای فروش به آمریکا را ۲۰ سنت پایین آورده و قیمت تحویل به اروپا و منطقه مدیترانه را یک دلار بالا برده است.

     تقلای عربستان برای نجات آرامکو

     به نقل از بلومبرگ، عربستان قیمت نفت برای مشتریان آسیایی و آمریکایی خود را در شرایطی که اوج دوباره کرونا دورنمای بازار انرژی را تیره و تار کرده پایین آورد.
    شرکت آرامکوی عربستان قیمت فروش نفت خام سبک عرب به آسیا در ماه دسامبر را ۱۰ سنت در هر بشکه پایین آورده است. آسیا بزرگ‌ترین بازار نفت عربستان است .
    با وضع دوباره قرنطینه در آلمان و فرانسه و افزایش آمار ابتلا به کرونا در آمریکا، قیمت نفت ۱۰ درصد در هفته گذشته پایین آمد. در حالی که نفت خام بخشی از این کاهش قیمت را جبران کرده ولی بازار هنوز هم با مشکلاتی مواجه است.
    اوپک به همراه روسیه و سایر تولیدکنندگان در ماه آوریل توافق کردند نفت کمتری وارد بازار کنند. کاهش تولید این ائتلاف باعث افزایش قیمت نفت شد ولی قیمت شاخص نفت برنت هنوزهم ۳۸ درصد کمتر از آغاز سال جاری و برابر با ۴۱ دلار در هر بشکه است .
    طبق گفته رئیس بخش تجارت آرامکو، قیمت نفت برنت همچنان بین ۳۸ تا ۴۳ دلار در هر بشکه خواهد بود. این رقم بسیار کمتر از آن چیزی است که بیشتر اعضای اوپک برای متعادل کردن بودجه خود نیاز دارند .
    آرامکو قیمت نفت خام خود برای فروش به آمریکا را ۲۰ سانت پایین آورده و قیمت تحویل به اروپا و منطقه مدیترانه را یک دلار بالا برده است. حدود دو سوم صادرات آرامکو در ماه گذشته به آسیا و آمریکا بوده است .
    ائتلاف اوپک پلاس در فکر ادامه کاهش تولید خود در ۲۰۲۱ است چون به نظر نمی رسد با وجود قرنطینه‌ای فعلی، بازار به نفت بیشتری نیاز داشته باشد . این گروه در ۳۰ نوامبر و اول دسامبر دیدار خواهد داشت تا سیاست تولید خود را بررسی کند .
    قیمت گذاری عربستان معمولاً محدوده قیمت سایر عرضه‌کنندگان خاورمیانه از جمله عراق و امارات، دومین و سومین تولیدکنندگان بزرگ اوپک را تعیین می‌کند .

    منبع : مشرق

    نظرات بینندگان
    نظرات شما