دوشنبه 01 تير 1405 - Mon 22 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 204358
تاریخ انتشار: 15/آبان/1399 - 21:40

کشف زیرخاکی سرقتی با قدمت ۵ هزار سال

دادستان عمومی و انقلاب نایین گفت: دفینه و مجسمه تاریخی با قدمت حدود پنج هزار سال در حوزه قضایی نایین پس از بازرسی از یکی از سرنشینان اتوبوس بندرعباس - تهران کشف شد.

 کشف زیرخاکی سرقتی با قدمت ۵ هزار سال

 مهدی طارمی اظهار داشت: برابر گزارش پلیس آگاهی و اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نائین، مأموران انتظامی مستقر در ایستگاه شهید شرافت به یکی از سرنشینان اتوبوس بندرعباس-تهران مشکوک و پس از هماهنگی با مقام قضائی و بازرسی از وی، مجسمه‌ای سنگی دارای قدمت تاریخی و فرهنگی را کشف کردند.
وی افزود: در استعلام به عمل آمده از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان قدمت این مجسمه بالغ بر پنج هزار سال تخمین زده شده است.
دادستان عمومی و انقلاب نائین با بیان اینکه متهم ادعا کرده مجسمه مذکور را بدون حفاری پیدا کرده است، اضافه کرد: وی با صدور قرار وثیقه راهی زندان شد و تحقیقات برای دستیابی به عوامل احتمالی حفاری و خروج دفینه از محل اصلی خود ادامه دارد.


 

منبع : مهر

نظرات بینندگان
نظرات شما