چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • انهدام پهپاد سعودی بر فراز یمن

  • دیدار عراقچی با وزیران خارجه عراق و هلند + فیلم

  • قبل از جنگ علیه ایران باید مشورت می‌کردی

  • تعامل با طرف آمریکایی از طریق میانجی قطری بود

  • حتی یک آمریکایی هم طاقت نیاورد!

  • تیراندازی مرگبار مرد ۴۲ ساله به همسر سابقش

  • لحظه ورود رئیس‌جمهور به فرودگاه نیویورک / فیلم

  • صدور کیفرخواست پرونده انفجار پیجرها در لبنان که منتهی به مجروح شدن سفیر ایران شد

  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 204217
    تاریخ انتشار: 15/آبان/1399 - 09:17

    جزئیات انتقال 6 محکوم ایرانی از گرجستان به کشور

    معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری گفت:6 محکوم ایرانی که دوران محکومیت خود را در زندان‌های گرجستان می‌گذراندند به کشور منتقل و تحویل سازمان زندان‌ها شدند.

    جزئیات انتقال 6 محکوم ایرانی از گرجستان به کشور

     محمود عباسی معاون حقوق بشر و امور بین الملل و رییس کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری، اعلام کرد: 6 تن از محکومان ایرانی که دوران محکومیت خود را در زندان‌های گرجستان می گذراندند با رایزنی‌های وزارت امور خارجه، وزارت دادگستری و سفیر کشورمان در تفلیس به کشور منتقل و تحویل سازمان زندان‌ها شدند. اتهام اکثر این افراد که یکی از آنها زن است، قاچاق مواد مخدر است.

    معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزیر دادگستری ضمن تشکر و قدردانی از مقامات وزارت دادگستری گرجستان، سفیر کشورمان در تفلیس، معاونت امور کنسولی وزارت امور خارجه و همکارانشان، سازمان زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی، مقامات وزارت بهداشت کشورمان خصوصاً مرکز مدیریت بیماری‌ها، مسؤولان سازمان هواپیمایی و حفاظت پرواز و همکاران خود در دفتر همکاری‌های بین‌المللی که زمینه انتقال این محکومان را فراهم کردند تأکید کرد: از ابتدای سال جاری حدود یکصد و هفتاد نفر از محکومان ایرانی از گرجستان و دیگر کشورها به کشورمان منتقل شده اند که اتهام اکثر آنان قاچاق مواد مخدر بوده است.

    وی ادامه داد: به هموطنانی که به دیگر کشورها سفر می‌کنند هشدار می دهیم مراقب رفتار خود باشند و به قوانین و مقررات حاکم بر سایر کشورها احترام بگذارند وگرنه مجازات سختی در انتظار آنهاست؛ در اکثر کشورهای آسیای میانه و مشترک المنافع مجازات های سنگینی برای مواد مخدر و حتی داروهای کدئین‌دار پیش‌بینی شده است.

     

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما