چهارشنبه 13 آبان 1405 - Wed 04 Nov 2026
  • راهبرد ایران در عبرت‌سازی از ترامپ جواب داد!

  • راهبردی‌ترین پیام رهبر انقلاب

  • انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا / عکس

  • سوییس عربستان کجاست؟ / فیلم

  • قاب آتش‌سوزی در ایران فینالیست شد / عکس

  • از ان‌شاءالله تا الحمدلله؛ سخنرانی پرشور السید / فیلم

  • تأکید فرماندهان جبهه مقاومت بر وحدت ساحات

  • تهدید اژه‌ای به تحمیل شکست‌های بیشتر به ترامپ

  • حمیدرضا زارعی در یک ضرب پانزدهم شد

  • منصوریان در آستانه جدایی از الطلبه عراق قرار گرفت

  • کمترین گرایش تسلیم‌آمیز، دشمن مستکبر را جری‌تر خواهد کرد /نقطۀ آغازین ظلم امریکا علیه ملّت ایران، به بیش از هفت دهۀ قبل می‌رسد

  • قیمت دلار و یورو امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • واکنش کنسولگری ایران در نجف به نتایج انتخابات آمریکا

  • ۱۳ آبان؛ از مداخله خارجی تا ایستادگی برای استقلال و حاکمیت ملی

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵

  • بهشت اقتصادی سوریه به جهنم تبدیل شد؟+ عکس

  • پرسپولیس برانکو؛ الگویی که هنوز زنده است /تکرار شاهکار پرسپولیس با نسخه آبی+ عکس

  • اولین مسلمان در تاریخ آمریکا وارد سنا شد

  • حسن یزدانی به رنکینگ جهانی کشتی بازگشت

  • مردم آمریکا به جنگ‌طلبی دولت ترامپ نه گفتند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 204184
    تاریخ انتشار: 14/آبان/1399 - 22:22

    احتمال برد بایدن قوت گرفت

    رسانه های آمریکایی دقایقی پس از اعلام پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری اقدام به توقف در اعلام شمارش آرا در هفت ایالت باقی مانده کردند، اکنون با چرخش آرا در برخی از ایالت هایی که هنوز آرا نهایی آنها اعلام نشده است، احتمال برد بایدن قوت گرفت.

    احتمال برد بایدن قوت گرفت

     ترامپ بامداد امروز و پس از آن‌که شبکه های اجتماعی توئیتر و فیس بوک اقدام به کنترل شدید روی پیام های وی مبنی بر پیش بودن در انتخابات کردند و شبکه خبری سی ان ان و دیگر رسانه های آمریکایی ضمن بی اساس خواندن ادعای ترامپ از نگرانی احتمالی وی در تغییر احتمالی آرای انتخاباتی در ایالت های که وی گمان پیش بودن از رقیب دموکرات خود را دارد،  اشاره کردند.
    نتایج نهایی در ایالت های میشیگان، ویسکانسین، جرجیا، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا، نوادا و آلاسکا هنوز اعلام نشده است و رسانه های آمریکایی از به تعویق افتادن اعلام نهایی این نتایج به روز دوم خبر می دهند.
    ترامپ که تا پیش از این در ایالت های نوادا، ویسکانسین و میشیگان از رقیب دموکرات خود پیشتاز بود، اکنون شاهد چرخش آرا در این سه ایالت  به سود بایدن است.
    آرای ایالت پنسیلوانیا که به علت دارا بودن ۲۰ رای الکترال از اهمیت خاصی برخوردار است، اما  همچنان ۶۴درصد آرا شمارش شده است، فرماندار این ایالت از شمارش یک میلیون ارای پستی خبر داده بود، ترامپ تاکنون در ایالت نسبت به بایدن پیشتاز است.
    تا این لحظه و بنا به گزارش شبکه خبری فاکس نیوز، جو بایدن و دونالد ترامپ هریک تاکنون به ترتیب ۲۳۸ و ۲۱۳ آرای الکترال را به خود اختصاص داده اند و هیچ یک تا  این لحظه موفق به کسب حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال نشده است.

    چنانچه وضعیت شمارش آرا به همین منوال در دو ایالت میشیگان و ویسکانسین  پیش رود که البته رقابتی تنگاتنگ و از آرایی شکننده برخورد است،  چرخش آرای دیگری در سایر ایالت های باقی مانده به نفع بایدن صورت نگیرد، با احتساب ۱۰ آرای الکترال ایالت ویسکانسین، ۱۶ آرای الکترال ایالت میشیگان و شش آرای الکترال ایالت نوادا که بایدن در ابتدا دراین ایالت به شدت از ترامپ عقب بود اما حال وی در این ایالت پیشتاز است، مجموع آرای الکترال بایدن دقیقا به حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال خواهد رسید.
    ترامپ نیز حتی چنانچه بتواند در ایالت های باقی مانده همچون پنسیلوانیا، کارولینای شمالی، جرجیا و آلاسکا که همچنان وی در آنها تاکنون پیشتاز است، برنده شود آنگاه با توجه به آرای الکترال این ایالت ها که به ترتیب، ۲۰، ۱۵، ۱۶و ۳ آرای الکترال است درمجموع خواهد توانست ۲۶۷ رای الکترال بدست آورد که سه رای از حد نصاب ۲۷۰ رای الکترال برای تضمین پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، کم خواهد داشت

     

    منبع : ایرنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما