دوشنبه 12 مرداد 1405 - Mon 03 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 203562
تاریخ انتشار: 11/آبان/1399 - 10:26

عضو هیأت رئیسه مجلس جواب گلایه رئیس‌جمهور را داد

عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: اینکه رئیس جمهور گفته بود مجلس لوایح دولت را مورد توجه قرار دهد، باید بگوییم لوایح فوریت دار دولت را پیش از طرح‌های دوفوریتی مجلس در دستور کار قرار دادیم.

عضو هیأت رئیسه مجلس جواب گلایه رئیس‌جمهور را داد

احمد امیرآبادی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه) پارلمان، اظهار داشت: دولت طی نامه‌ای 88 لایحه (که از مجلس قبل مانده بود) را طی نامه‌ای به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.

وی افزود: ما همه لوایح را به کمیسیون‌های مربوطه ارجاع دادیم تا بررسی شوند. چند لایحه نیز دو فوریتی بود - با وجود اینکه 28 طرح دو فوریتی در نوبت بررسی بودند و اکثرا به مشکلات روز مردم مربوط می‌شد- این لوایح را در دستور کار صحن علنی مجلس قرار دادیم.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: ما لوایح دو فوریتی همچون لایحه مربوط به چک، مالیات بر ارزش افزوده و صرف سهام را در دستور کار بررسی در صحن مجلس قرار دادیم. سایر لوایح عادی نیز در نوبت بررسی قرار دارند.

امیرآبادی ادامه داد: اینکه رئیس جمهور گفته بود مجلس به لوایح دولت توجه کند باید بگوییم طبق آیین نامه مجلس شورای اسلامی ما لوایح مربوطه را (هر چند مربوط به مجلس قبل بوده و طرح‌های دوفوریتی دیگری نیز در دستور کار بود) در دستور کار قرار دادیم و لوایح عادی نیز در دستور بررسی قرار دارند.

منبع : فارس

نظرات بینندگان
نظرات شما