جمعه 24 مهر 1405 - Fri 16 Oct 2026
  • نوبت بندی ثبت نام افزایش اعتبار کالابرگ

  • از گم کردن مسیر عملیات تا شکار جنگنده بعثی

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • خیابان‌های استانبول رودخانه شد! / فیلم

  • شهادت افسانه عقیلا مهرستان در پی حمله تروریستی

  • سخنگوی سپاه: به سلاح‌های پیشرفته‌تر دست یافته‌ایم

  • طلسم عجیب ستاره سابق پرسپولیس بالاخره شکست

  • کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

  • حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به آرامکو و فرودگاه ریاض

  • شهادت مامور پلیس مهرستان در حملۀ تروریست‌ های مسلح+ عکس

  • پایش متغیرها و الزامات ثبات پایدار ارز

  • مرزبندی با خشونت | عادی سازی ترور ممنوع+ عکس

  • تهدید ایران همچنان خاورمیانه را درگیر خود کرده است — راه شکستن این چرخه اینجاست

  • امارات و سودای تجزیه ایران

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۵

  • حمله بی‌امان شاخ‌چنگی مادر به کفتار / فیلم

  • جزئیات دیدار فرمانده کل سپاه و وزیر پیشنهادی دفاع

  • حمله به لنج صیادی در آب‌های سیریک + فیلم

  • سفر کوتاه کربلا به برنامه آخر هفته اضافه شد

  • شایعه اجرای شلاق کارکنان پتروپارس در هویزه کذب است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 203421
    تاریخ انتشار: 10/آبان/1399 - 13:22

    این بار رسوایی پسر پامپئو!

    بر اساس یک ایمیل که به دست پایگاه هیل رسیده و نخست از سوی ان.بی.سی نیوز گزارش شد، پسر مایک پامپئو در ایمیلی در سال ۲۰۱۸ به مقامهای وزارت امور خارجه حضور شرکتش در یک گردهمایی "دیتا هکاتون" (گردهمایی دست اندرکاران حوزه نرم افزار و رایانه) که از سوی این آژانس برگزار شده را مطرح ساخته است.

    این بار رسوایی پسر پامپئو!

    به نقل از پایگاه هیل، نیکولاس پامپئو، پسر مایک پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در ایمیلی که کمتر از سه ماه بعد از تحلیف مایک پامپئو نوشته شده، از مقامهای وزارت امور خارجه به خاطر اینکه برای او و مادرش تور خصوصی موزه این آژانس را برگزار کرد تشکر کرده است.
    نیک پامپئو همچنین نوشته است: من همچنین میخواهم بر تمایلم برای کمک به ماموریت شما به هر روشی که بتوانم تاکید کنم. ما این را به عنوان یک تلاش خانوادگی در نظر می‌گیریم بنا براین اگر شما فکر می کنید جایی است که من بتوانم به ارزش آن اضافه کنم تردیدی در مطرح ساختنش نکنید.

    نیک پامپئو در ادامه عنوان کرده است، او به همراه دیگر اعضای شرکت نرم افزاری‌اش می‌توانند داوطلب "کمک به مربی‌گری" در یک گردهمایی "دیتا هکاتون" که هدفش آموزش به شرکت کننده‌ها در زمینه مهارتهای برنامه نویسی کامپیوتری بوده شوند.
    وزارت امور خارجه آمریکا به ان بی سی نیوز اعلام کرد، شرکت نیک پامپئو در این مراسم نهایتا شرکت نکرد.
    این ایمیلها در حالی مطرح شدند که هم کنگره و هم دفتر مشاور ویژه ناظر بر تحقیقاتی درباره ادعای سوءاستفاده از منابع دولتی از سوی مایک پامپئو و همسرش سوزان پامپئو هستند. 
    ایمیلهای جدیدی که به دست ان.بی.سی نیوز رسید بر اساس گزارشها مواردی را نشان داد که در آنها سوزان پامپئو به کارمندانش دستور می دهد برای او وظایف شخصی انجام دهند.

    ایمیلهایی که به دست ان.بی.سی نیوز رسید همچنین نشان می دهند که سوزان رایس به مقامهای وزارت امور خارجه آمریکا دستوراتی را از طریق آدرس ایمیل شخصی خود درباره برنامه های مسافرتی، رزروهای رستوران و مساله قبلا گزارش شده "شامهای مدیسون" – مراسمهای عمومی نشده منظمی که از سوی وزیر خارجه و همسرش با هزینه از مالیات دهندگان آمریکایی برگزار می‌شد – مطرح کرده است.

    منبع : ایسنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما