یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 202409
    تاریخ انتشار: 03/آبان/1399 - 20:56
    ارتش چین

    رهگیری پیشرفته ترین هواپیما جاسوسی آمریکا

    ارتش چین از رهگیری یکی از پیشرفته ترین هواپیماهای جاسوسی آمریکا حین پرواز بر فراز شمال تایوان خبر داد.

    رهگیری پیشرفته ترین هواپیما جاسوسی آمریکا

     ارتش چین روز شنبه از رصد یک هواپیمای تجسسی پیشرفته آمریکا حین پرواز بر فراز جزیره تایوان خبر داد.
    به نوشته روزنامه «چاینا مورنینگ پست» ارتش چین یک هواپیمای جنگی آمریکا که بر فراز شمال تایوان در حال پرواز بود را رهگیری کرد. این در حالی است که آمریکا منکر این قضیه شده است.نیروی هوایی تایوان نیز این اخبار را جعلی خواند، اما  نیروی هوایی آمریکا چهارشنبه گذشته تایید کرد که یک فروند هواپیمای تجسسسی ویژه جنگ الکترونیک این کشور  برای مدت زمانی در منطقه مشغول گشتزنی بوده است.
    برخی منابع خبری هوانوردی در توییتر حتی شماره پرواز این هواپیما(62-4134) اشاره کرده و نوشتند که این هواپیمای آمریکایی در فاصله 31500 فوتی بر فراز تایوان در حال پرواز بوده است. سخنگوی نیروی هوایی آمریکا در این باره گفت: «تایید می‌کنم که هواپیمای "آر سی-135 " بر فراز شمال تایوان در حال پرواز بود. البته به دلایل امنیتی قادر به ارائه توضیحات بیشتر درباره ماموریت آن نیستم.»
     یک مقام ارتش چین در این زمینه گفت، برای اطمینان از این که این هواپیما قصد نابجایی نداشته باشد، آن را کاملا زیر نظر گرفتیم.
    «کولین کو» استاد دانشکده مطالعات بین الملل در سنگاپور نیز گفت، این هواپیما یکی از پیشرفته‌ترین‌ها در جهان است و بعید است به اشتباه وارد حریم هوایی تایوان شده باشد و خدمه آن مرتکب اشباه شده باشند.
    این هواپیما ماموریت‌های شناسایی شامل تصویربرداری و جاسوسی و انحراف سیگنال را انجام می‌دهد و سازنده آن کارخانه بوئینگ است.


     

    منبع : مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما