چهارشنبه 06 آبان 1405 - Wed 28 Oct 2026
  • افزایش رفت‌وآمدهای دیپلماتیک همزمان با تقویت آرایش نظامی + عکس و فیلم

  • یحیی سریع: فرودگاه عدن را تخلیه کنید

  • بازگشت بورس به مدار صعود

  • جشن طلسم‌شکنی تاریخی لولا / عکس

  • ساحل سرخ استان شاندونگ چین در فصل پاییز/ عکس

  • زندان با الگوبرداری از زندان جنجالی السالوادور / فیلم

  • توییت حساب کاربری رهبر انقلاب خطاب به فرزندان ایران

  • دستگیری متهم ۶ هزار میلیارد تومانی در رشت

  • بن‌بست سیاسی، سناریوهای نخست‌وزیری و سایه جنگ با ایران+ عکس

  • جایی که بعثی‌ها از برنج سنگر ساختند! + عکس

  • ترمز واردات خودرو رسماً کشیده شد

  • فشارخون بالا دارید؛ این ۷ میوه را بخورید

  • با موشک‌های اقتدارآفرین مواضع آمریکا و اسرائیل نابود شد

  • : قطر به لوازم میانجی‌گری پایبند باشد

  • قیمت موبایل‌ امروز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵

  • رونمایی ازستاره های جوان پرسپولیس!

  • غذای گرم؛ مستقیم در یخچال یا خنک شدن در فضای باز؟

  • رژه دیدنی هزاران گوسفند در جاده‌های برفی / فیلم

  • خطر مرگ ناشی از مصرف کنسروهای آلوده

  • قتل شهردار جونقان با شلیک گلوله

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 202282
    تاریخ انتشار: 02/آبان/1399 - 18:02

    بن سلمان متهم شد

    یک قاضی فدرال آمریکایی از ولی‌عهد سعودی خواست تا قبل از تاریخ هفتم دسامبر به اتهاماتی که در خصوص «سعد الجبری» متوجه اوست، پاسخ دهد.

    بن سلمان متهم شد

    به نقل از الجزیره، یک قاضی فدرال در واشنگتن روز پنجشنبه (دیروز) از محمد بن سلمان ولی‌عهد سعودی خواست حداکثر تا تاریخ هفت دسامبر به اتهاماتی که در خصوص پرونده «سعد الجبری» متوجه اوست، پاسخ دهد.
    «زید بنیامین» خبرنگار عراقی رادیو آمریکا در صفحه توئیتر خود نوشت که «تیموثی کلی» قاضی فدرال آمریکا این درخواست را از بن سلمان کرده است. او توضیح بیشتری در این خصوص نداد.
    او دیروز نیز نوشته بود که ولی‌عهد سعودی برای دفاع از خود در دادگاه فدرال واشنگتن به شماری از وکلای آمریکایی متوسل شده است.
    در ۱۱ مرداد گذشته، «سعد الجبری» رئیس سابق دستگاه اطلاعات سعودی و فراری به کانادا، با حضور در یک دادگاه آمریکایی در شهر واشنگتن از ولی‌عهد سعودی به اتهام تلاش برای ترور او شکایت کرد. در دادخواست الجبری آمده بود که ولی‌عهد سعودی در سال ۲۰۱۸، تیم تروری را برای کشتن وی و قطعه قطعه کردنش به شیوه ترور «جمال خاشقچی» به آمریکا و سپس کانادا اعزام کرده است.
    این برای اولین بار است که یک مسئول بلندپایه سابق سعودی علیه ولی‌عهد اقامه دعوی می‌کند و در صورت اثبات اتهامات وارده به بن سلمان، ابعاد بیشتری از سیستم سرکوب مخالفان در عربستان سعودی روشن می‌شود.

    منبع : جام نیوز

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما