چهارشنبه 03 تير 1405 - Wed 24 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 201636
    تاریخ انتشار: 27/مهر/1399 - 15:43

    پیشنهادی جدید برای حل مشکل مسکن

    نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از پیشنهادات ما در طرح جهش تولید مسکن، تشکیل صندوقی برای جمع‌آوری مالیات بر عایدی مسکن است تا با ایجاد آن در سنوات آتی، صندوقی برای حمایت از تولید مسکن در کشور داشته باشیم.

    پیشنهادی جدید برای حل مشکل مسکن

    علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به بررسی طرح جهش تولید مسکن در کمیسیون‌های برنامه و بودجه و اقتصادی مجلس گفت: این طرح از صحن علنی مجلس به کمیسیون عمران مجلس ارجاع شد اما به منظور دریافت نظرات تخصصی پیرامون تاثیرات اجرای این طرح در حوزه‌های اقتصادی و بودجه‌ای کشور به کمیسیون‌های دیگر ارسال شد.

    نایب رئیس مجلس شورای اسلامیدرباره اعلام کمیسیون‌های بودجه و اقتصادی برای تشکیل کمیسیونی مشترک برای بررسی تخصصی و هرچه بیشتر این طرح تاکید کرد: تاکنون درخواست تشکیل کمیسیون مشترک به در هیئت رئیسه یا کمیسیون عمران ارسال نشده است اما ما گفت‌وگو و تبادل اطلاعات و نظرات در این مورد استقبال می‌کنیم.

    نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس بیان کرد: ما از تمامی نمایندگان مجلس خواسته‌ایم تا نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در حوزه‌های مالی، صدور پروانه، تامین مصالح تولید مسکن، دریافت مالیات، تامین زمین برای ساخت و ... به ما اعلام کنند.

    نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: یکی از پیشنهادات ما در این طرح تشکیل صندوقی برای دریافت و جمع‌آوری مالیات بر عایدی مسکن است تا با ایجاد آن در سنوات آتی، صندوقی برای حمایت از تولید مسکن در کشور داشته باشیم.

    منبع : خانه ملت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما