یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 201589
    تاریخ انتشار: 27/مهر/1399 - 12:25

    شفر و برانکو در آستانه تسویه، ستاره‌ها در انتظار

    2 باشگاه پرسپولیس و استقلال این روزها در مخمصه عجیبی گرفتار شده‌اند و برای فرار از جرایم و تنبیهات شدیدتر فیفا به خاطر پایان مهلت پرداخت طلب برانکو و شفر سخت در تلاش و تکاپو برای پرداخت طلب این 2 مربی خارجی‌شان هستند؛

    شفر و برانکو در آستانه تسویه، ستاره‌ها در انتظار

    تلاشی که اولا باید زودتر صورت می‌گرفت تا کار به تهدید و ضرب‌العجل فیفا نکشد و به خاطر بازار آشفته، ارز طلب چند برابر نشود و دوما در این مقطع فرصت بیشتری صرف تقویت 2 تیم و رتق و فتق امور مربوط به اردو و آماده‌سازی و نقل‌وانتقالات می‌شد. در چند روز اخیر طلب برانکو و شفر در صدر اخبار ورزش ایران قرار داشته و نقد‌های کارشناسی هم خلاصه شده در تحلیل پیامدهای احتمالی عدم پرداخت به موقع طلب این 2 مربی خارجی. در چند روز گذشته مسئولان هر 2 باشگاه به دلیل تحریم‌های بانکی از راه‌های مختلف پول را به حساب برانکو و شفر واریز کرده‌اند اما هنوز تسویه‌حساب با آنها کامل نشده است. در مورد سرمربی سابق و آلمانی استقلال حتی 63هزار دلار دیرکرد هم به طلب 550هزار دلاری‌اش اضافه شده که ظاهرا حاصل بی‌تدبیری مدیریت قبلی است و سعادتمند در این مورد هم گاف داده است! در حال حاضر یک‌سوم طلب شفر در ترکیه و توسط خلیل‌زاده، عضو هیئت‌مدیره باشگاه استقلال به حساب این مربی واریز شده و مابقی هم طی چند روز آینده پرداخت می‌شود. در مورد طلب برانکو هم طبق تایید وکیل او 75درصد مطالبات او وصول شده اما موضوعی که درباره برانکو کمی نگران کننده است پایان مهلت تعیین‌شده فیفا و اظهارنظر وکیل اوست. داریو بوشیچ گفته است: «می‌توانم تایید کنم که تا این لحظه ٧۵درصد مطالبات برانکو ایوانکوویچ پرداخت شده. به فیفا اطلاع دادم که پرسپولیس تا به حال چقدر پرداخت کرده است. امیدوارم بتوانیم از مجازات‌های دیگر جلوگیری کنیم اما شما می‌دانید که این دست ما نیست و همه چیز در اختیار فیفاست.» 
    صرفنظر از این 2 دردسر بزرگ، سرخابی نگرانی‌های دیگری هم دارند که البته در شرایط عادی جزو اولویت‌ها بود اما حالا بستگی به تسویه‌حساب با برانکو و شفر دارد! هرچند استقلالی‌ها توسط خلیل‌زاده و نه هوادار متمول‌شان طلب 315هزار دلاری شیخ دیاباته را داده‌اند و او هم اعلام کرده به جز مشکل قرنطینه مشکلی برای بازگشت به ایران و استقلال ندارد اما وضعیت علی کریمی، ستاره ملی‌پوش‌شان مشخص نیست و هرویه میلیچ هم چندصدهزار دلار طلب دارد که هنوز پرداخت نشده و شاید به زودی دست به شکایت ببرد. در اردوگاه سرخ هم شجاع خلیل‌زاده، مدافع ملی‌پوش و بشار رسن، ستاره عراقی ساز جدایی کوک کرده‌اند که البته در مورد شجاع خیلی‌ها معتقدند پیشنهاد قطری اهرم فشاری است برای امتیاز گرفتن از پرسپولیس چراکه او می‌خواست به همان اندازه که به برانکو و دیگران اهمیت داده‌اند به او هم بها می‌دادند و در اولویت بود. بشار رسن هم پیشنهاد 3میلیون دلاری دارد و پیشنهاد داده 500هزار به پرسپولیس بدهد و رضایت‌نامه بگیرد اما مدیران پرسپولیس در آخرین جلسه خود با بشار رسن به این بازیکن گفته‌اند او نیز مانند علیرضا بیرانوند اکنون قرارداد 3ساله خود با تیم القطر را امضا کند ولی در نیم‌فصل از جمع سرخ‌پوشان جدا شود و به این تیم قطری بپیوندد. باشگاه پرسپولیس قصد دارد با این پیشنهاد بشار رسن را تا نیم‌فصل و فینال لیگ قهرمانان آسیا در اختیار داشته باشد و سپس با فروش او به تیم قطری درآمدزایی کند اما هنوز هافبک عراقی جوابی به این پیشنهاد نداده است.

    منبع : آخرین خبر

    برچسب ها: برانکو ، شفر ، بشار رسن ،
    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما