پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 201407
    تاریخ انتشار: 24/مهر/1399 - 14:38

    افشای ایمیل‌های جنجالی فساد بایدن‌ها

    نشریه آمریکایی «نیویورک پست» ایمیلی‌هایی را افشا کرده که سوءاستفاده «جو بایدن» از قدرت خود هنگامی که در سمت معاون رئیس‌جمهور آمریکا بوده و همچنین فساد مالی و اخلاقی پسرش را نشان می‌دهد

    افشای ایمیل‌های جنجالی فساد بایدن‌ها

    روز چهارشنبه توییتر و فیس‌بوک محدودیت‌هایی را برای جلوگیری از دست به دست شدن گزارش «نیویورک پست» درباره ایمیل‌های «جو بایدن» اعمال کردند؛ ایمیل‌هایی که ادعا می‌شود شواهدی از سوءاستفاده «هانتر بایدن» پسر نامزد حزب دموکرات از قدرت پدرش را که در آن زمان معاون رئیس‌جمهور آمریکا بود، نشان می‌دهد. اتهامی که پیش از این هم علیه جو بایدن مطرح بود.

    روزنامه آمریکایی نیویورک پست در گزارش خود اعلام کرده این ایمیل‌ها را «رودی جولیانی»، وکیل شخصی ترامپ از  لپ تاپی شکسته که در یک تعمیرگاه لوازم رایانه‌ای رها شده بود و بعد به دست اف‌بی‌آی کشف و ضبط شد، علیه بایدن‌ها به دست آورده و در اختیار این روزنامه قرار داده است. وکیل ترامپ گفته بزودی اسناد دیگری را هم از روی لپ تاپ مذکور علیه جو بایدن و پسرش منتشر خواهد کرد. نیویورک پست اما گفته نمی‌تواند تایید کند این رایانه به پسر بایدن تعلق دارد.

    در گزارش نیویورک‌پست ذکر شده که هانتر بایدن در سال ۲۰۱۵ وقتی به هیأت مدیره شرکت انرژی اوکراینی Burisma می‌پیوندد، پدرش را که معاون اوباما بود، به یکی از مدیران ارشد این شرکت معرفی می‌کند. بنا بر این گزارش، هانتر با موفقیت از نفوذ پدرش استفاده کرد تا مقامات دولت اوکراین را برای اخراج یک دادستان که درباره این شرکت تحقیق می‌کرد، تحت فشار قرار دهد. در این گزارش همچنین تصاویری از هانتر بایدن در حال کشیدن مواد مخدر منتشر شده است. 

    کارزار انتخاباتی بایدن در بیانیه‌ای اعلام کرد بعد از بررسی برنامه‌های رسمی بایدن در آن زمان، مشخص شد که چنین جلسه‌ای میان بایدن و مدیر اوکراینی برگزار نشده است. نمایندگان نامزد حزب دموکرات بار دیگر تاکید کردند بایدن در اجرای سیاست خارجی آمریکا در اوکراین مرتکب هیچ اشتباهی نشده است. هنوز هیچ رسانه خبری دیگری هم صحت این ایمیل‌ها را تایید نکرده است.

    فیس‌بوک روز چهارشنبه اعلام کرد از آن جا که احتمال نادرست بودن اطلاعات ارائه شده در این گزارش وجود دارد، توزیع آن را محدود می‌کند. توییتر هم توییت‌های نیویورک پست در ارتباط با این گزارش را غیرفعال و امکان توییت کردن این گزارش توسط کاربران را مسدود کرد.

    واکنش ترامپ
    «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به افشاگری نیویورک پست، در توییتی به این نشریه برای رو کردن دست بایدن تبریک گفت.

    ترامپ در توییتی نوشت: تبریک به نیویورک پست برای نشان دادن فسادی که جو بایدن خواب‌آلود و کشور ما را احاطه کرده است. او همیشه سیاستمداری فاسد بوده است. شرم‌آور است!

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما