سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 201073
تاریخ انتشار: 21/مهر/1399 - 13:59

دادگاه آمریکا دست ترامپ را بست

دادگاه تجدید نظر فدرال آمریکا درخواست ترامپ برای استفاده از بودجه نظامی بمنظور ساخت دیوار مرزی را ممنوع اعلام کرد.

دادگاه آمریکا دست ترامپ را بست

به گزارش  تگزاس تریبون، دادگاه تجدید نظر فدرال آمریکا ضمن غیرقانونی دانستن درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای استفاده از بودجه نظامی در جهت ساخت دیوار مرزی، اختصاص ۳.۶ میلیارد دلار بودجه نظامی را برای این امر ممنوع اعلام کرد.

این خبر که در بحبوحه انتخابات آمریکا از سوی دادگاه تجدیدنظر فدرال منتشر شده است با توجه به اهمیت و مخالفین و موافقینی که دارد، می‌تواند تاثیر بسیاری بر نتیجه انتخابات داشته باشد.به گزارش  تگزاس تریبون، دادگاه تجدید نظر فدرال آمریکا ضمن غیرقانونی دانستن درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای استفاده از بودجه نظامی در جهت ساخت دیوار مرزی، اختصاص ۳.۶ میلیارد دلار بودجه نظامی را برای این امر ممنوع اعلام کرد.


این خبر که در بحبوحه انتخابات آمریکا از سوی دادگاه تجدیدنظر فدرال منتشر شده است با توجه به اهمیت و مخالفین و موافقینی که دارد، می‌تواند تاثیر بسیاری بر نتیجه انتخابات داشته باشد.

منبع : باشگاه خبرنگاران

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما