پنجشنبه 07 آبان 1405 - Thu 29 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 200192
    تاریخ انتشار: 12/مهر/1399 - 14:33

    بالاترین و پایین‌ترین رشد قیمت امروز در بورس

    امروز سهامداران شرکت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه، گروه توسعه ملی و دارویی رازک در بورس و معامله‌گران شرکت‌های بیمه تجارت نو و آتیه‌ داده پرداز بیشترین در فرابورس بیشترین سود را کسب کردند.

    بالاترین و پایین‌ترین رشد قیمت امروز در بورس

    شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۴۲هزار و ۷۱۹واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۵۴۶هزار و ۱۴۶واحد به کار خود پایان داد و بیش از ۶میلیارد و ۸۹۸میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۶هزار و ۹۳۶میلیارد تومان در بیش از یک‌میلیون و ۳۶۱هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.

     

    بر این اساس سهامداران شرکت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمانشاه، سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی و دارویی رازک بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکت‌های سرمایه‌گذاری بهمن، ایران مرینوس و تاید واتر خاورمیانه بیشترین افت قیمت را تجربه کردند.

    این گزارش می‌افزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله یک میلیارد و ۹۲۵میلیون ورقه به‌ارزش ۳هزار و ۸۴۱میلیارد تومان در ۵۸۸هزار و ۳۵۹نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۷۸واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۹۵۴واحد قرار گرفت.

    در این بازار هم امروز سهامداران شرکت‌های شهرسازی و خانه‌سازی باغمیشه، بیمه تجارت نو و آتیه‌ داده پرداز بیشترین رشد را داشتند و شرکت‌های سرمایه‌گذاری توسعه و عمران استان کرمان، تولید برق عسلویه مپنا و صنایع غذایی مینو شرق بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما