یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 199933
    تاریخ انتشار: 10/مهر/1399 - 10:10

    بالاترین و پایین‌ترین رشد قیمت امروز در بورس

    امروز سهامداران شرکت‌های سرمایه‌گذاری استان اردبیل، گروه صنعتی پاکشو و گروه صنعتی بارز در بورس و معامله‌گران شرکت‌های آتیه داده پرداز، پتروشیمی غدیر بیشترین در فرابورس بیشترین سود را کسب کردند.

    بالاترین و پایین‌ترین رشد قیمت امروز در بورس

    شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۱۰هزار و ۵۰۳واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۵۰۳هزار و ۴۱۳واحد به کار خود پایان داد و بیش از ۱۱میلیارد و ۱۵۹میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۱۴هزار و ۴۷۴میلیارد تومان در بیش از ۹۵۷هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.

    بر این اساس سهامداران شرکت‌های سرمایه‌گذاری استان اردبیل، گروه صنعتی پاکشو و گروه صنعتی بازر بیشترین رشد قیمت را در بورس اوراق بهادار داشتند و در مقابل دارندگان سهام شرکت‌های پارس خودرو، مارگارین و سیمان صوفیان بیشترین افت قیمت را تجربه کردند.

    این گزارش می‌افزاید: در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲ میلیارد و ۷۸میلیون ورقه به‌ارزش ۳هزار و ۸۴۳میلیارد تومان در ۵۱۱هزار و ۸۱۴نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۲۲۲واحد رشد کرد و در ارتفاع ۱۷هزار و ۶۷۵واحد قرار گرفت.

    در این بازار هم امروز سهامداران شرکت‌های آتیه داده پرداز، پتروشیمی غدیر و پتروشیمی مارون بیشترین رشد را داشتند و شرکت‌های بیمه میهن، بیمه دی و پالایش نفت لاوان بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

     

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما