شنبه 17 مرداد 1405 - Sat 08 Aug 2026
  • توافق ایران و عمان در مورد هرمز؛ گام بعدی چیست؟

  • جنگ تحریمی آمریکا و چین

  • چشم در چشم با شگفتی‌های حیات‌وحش / عکس

  • 2 شاه ماهی آخرین خریدهای لیگ برتری پرسپولیس

  • محمدباقر خرازی به دادگاه ویژه روحانیت احضار شد

  • آخرین وضعیت پرونده ساعدی‌نیا از زبان سخنگوی قوه قضاییه

  • جواد مقدم / یابن الحسن کجایی

  • تفاوت سنی الهام حمیدی با شوهر کم سنش

  • هندوانه یا طالبی؛ کدام‌ برای کنترل قند خون است؟

  • وینگر پرسپولیس به فجر سپاسی پیوست

  • تأیید ربایش و قتل حمیدرضا رجب‌زاده

  • وحشت در پنتاگون؛ استقرار انبوه «دی‌اف‑۱۷» و پایان عصر پدافند آمریکا در اقیانوس آرام +عکس و فیلم

  • آمریکا: پشتیبانی بی‌قید و شرط ما از پهلوی تمام شد+عکس

  • فرمانده عارف و فراجناحی دفاع مقدس

  • آتش‌سوزی یک کشتی دیگر در تنگه هرمز+فیلم

  • ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟

  • مشاهده مجدد خرس‌های قهوه‌ای در اشترانکوه /فیلم

  • جنایات امروز واشنگتن را هم محکوم کنید

  • قیمت دلار و یورو امروز شنبه ۱۷ مرداد

  • آموزش محاصره‌شکنی؛ یمن نفت عربستان را زمین زد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 199574
    تاریخ انتشار: 07/مهر/1399 - 22:41

    تصادف ۴ خودرو و مجروح شدن عابر پیاده

    سرتیم مرکز فرماندهی و کنترل پلیس راهور پایتخت از برخورد ۴ وسیله نقلیه در خیابان امیر کبیر و مجروح شدن عابر پیاده خبر داد.

    تصادف ۴ خودرو و مجروح شدن عابر پیاده

    سرهنگ مجید رنجبر گفت: ساعت ۰۹:۰۰ صبح امروز وقوع یک فقره تصادف در خیابان امیرکبیر قبل از آزادگان به پلیس ۱۱۰ اعلام و تیمی از کارشناسان به همراه عوامل امدادی در نشانی مورد نظر حاضر شدند.
    وی بیان داشت: با حضور کارشناسان و عوامل امدادی عابر پیاده که در این تصادف مصدوم شده بود به نزدیکترین مرکز درمانی انتقال یافت.
    سرتیم مرکز فرماندهی و کنترل پلیس راهور پایتخت توضیح داد: بررسی اولیه حکایت از این داشت: سواری سمند که در این محدوده مشغول تردد بوده با سه دستگاه خودوری پراید، وانت پیکان و ۲۰۶ پارک شده برخورد و متوقف می‌شود و در این هنگام عابر پیادهی که قصد داشته خود را از این مهلکه نجات دهد، سواری سمند با وی برخورد و مصدوم می‌شود.
    وی بیان داشت: تیم کارشناسی منطقه ۲۲ پلیس راهور خودروی سمند را به علت عدم رعایت فاصله عرضی مقصر این حادثه اعلام کردند.
    رنجبر از رانندگان خواست: در هنگام رانندگی تمام حواس خود را به رانندگی معطوف کنند و از انجام هرگونه حرکاتی که تمرکز آن‌ها را به هم بریزد و حواس راننده را مشغول کار دیگری کند، جدا خودداری کنید.

    منبع : میزان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما