یکشنبه 26 مهر 1405 - Sun 18 Oct 2026
  • درخشش جونان میهن، تلالو امیدهای ملت به جوانان در مسیر تحقق آینده‌ای باشکوه است/ دعای خیر اینجانب بدرقه راه همۀ جوانان ایران سرافراز

  • دیدار وزیر پیشنهادی دفاع با رئیس ستاد کل نیروهای مسلح+جزئیات

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی زیر ۲۳ سال

  • نیروی دریایی سپاه: تنگه هرمز بسته است

  • پ‌ک‌ک در حال تخلیه مواضع خود در دهوک است

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • سبک عرفانی در خنثی‌سازی مین!

  • قیمت موبایل‌ امروز شنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۵

  • ادامه تیکه های علی کریمی به رضا پهلوی

  • روایت اقتدار موشکی ایران

  • «پیمان مکه» یا «پیمان پرچم دروغین»

  • طرح فلج کردن 72 ساعته ایران

  • جنگ خواهد شد؟ چه زمانی؟

  • بازداشت ۱۱ مزدور دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی در ایلام

  • صادرات ایران به پاکستان موقتا متوقف شد

  • تمدید قرارداد پرسپولیس با ستاره های قدیمی‌

  • کنگره؛ ناظر جنگ یا شریک هزینه‌ها؟

  • تقلیل قدرت خرید کارگران

  • دفاع از مقاومت؛ ملاحظه راهبردی امنیت ملی ایران

  • ناکامی آمریکا با حملات دقیق ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 199221
    تاریخ انتشار: 05/مهر/1399 - 22:00

    انفجار تروریستی در شمال سوریه

    انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در استان الحسکه واقع در شمال سوریه، هفت کشته و پنچ زخمی بر جای گذاشت.

    انفجار تروریستی در شمال سوریه

    به نقل از سانا، در پی انفجاری شدید و تروریستی در شهر «رأس العین» در استان «الحسکه»، هفت نفر جان خود را از دست دادند. دو نفر از کشته شدگان کودک هستند. 
    این انفجار در ورودی جنوبی راس العین رخ داده است. «دیدبان حقوق بشر» منتسب به مخالفان دولت سوریه،  این خبر را تایید کرده و از جراحت پنج نفر پس از وقوع این انفجار خبر دادند.
    نیروهای تحت امر ترکیه، شمال استان الحسکه و شهر العین را اشغال کرد‌ه‌اند. آن‌ها مدعی‌اند که منطقه امنی را در مجاورت مرز ترکیه ایجاد کرده‌اند تا از نفوذ تروریست‌ها به داخل خاک کشورشان جلوگیری کنند.
    دمشق ضمن محکوم کردن حضور نظامی ترکیه در سوریه، تاکید کرده است که آنکارا از برخی گروه‌های تروریستی در سوریه حمایت می‌کند. اتحادیه اروپا هم اعلام کرده که ترکیه اقدام به انتقال تروریست‌های جبهه‌النصره از سوریه به لیبی کرده است. آنکارا تروریست‌های حاضر در سوریه را تقسیم‌بندی کرده و برخی از آن‌ها را مخالف حکومت بشار اسد می‌داند.
    ارتش ترکیه در سال گذشته طی عملیاتی موسوم به «چشمه صلح» این منطقه را از چنگ شبه‌نظامیان کُرد جدایی‌طلب خارج کرد و خود بر آن مسلط شد. ترکیه مدعی است که شبه‌نظامیان کرد سوری عامل این دست از انفجارها در سوریه است.

    منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

    نظرات بینندگان
    نظرات شما