جمعه 20 شهريور 1405 - Fri 11 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 198937
    تاریخ انتشار: 03/مهر/1399 - 14:08

    سردار سپهر: سینماگران پیام شهدا را تصویر کنند

    جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: حضور بیش از ۹ هزار اثر از ۱۳۰ کشور جهان نشان می‌دهد دایره گفتمان نظام‌اسلامی بسیار گسترده است و می‌تواند به فراتر از مرزها برود.

       سردار سپهر: سینماگران پیام شهدا را تصویر کنند

    سردار پاسدار محمدحسین سپهر؛ جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به نقش مهم رسانه در معادلات بین‌المللی، سینما را یکی از مهمترین ابزار قدرت جوامع دانست و به خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس گفت: اهالی فرهنگ و هنر مخصوصاً سینماگران از بزرگترین سرمایه‌های کشور در حوزه قدرت رسانه‌ای هستند. 


    وی با بیان اینکه سینما امروزه یکی از مؤلفه‌های قدرت کشورها است، افزود: در سال‌های گذشته هر زمان که مفاهیم و ارزش‌هایی مانند مفهوم مقاومت با زبان هنر و سینما و در قالب محصولات فرهنگی فاخر و منطبق بر شرایط جامعه، تولید و عرضه شد، استقبال جوانان و ایستادگی و مقاومت جامعه در برار چالش‌های مختلف افزایش یافت. 


    جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: در سال‌های بعد از انقلاب حماسه‌های متعددی در بخش‌های مختلف کشور رخ داد و جامعه شاهد رخدادهای بی‌نظیری بود که لازم است هنرمندان و سینماگران آثار فاخری با محوریت آنها تولید کنند تا علاوه بر انتقال تجربه، نسل‌های آینده بتوانند با استفاده از آنا از چالش‌های پیشرو سربلند و سرافراز خارج شوند. 


    سردار سپهر تصریح کرد: یکی از وظایف هنرمندان و سینماگران متعهد و متخصص، به تصویر کشیدن پیام شهدا و رزمندگان است.


    وی با اشاره به ابعاد جهانی جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، خاطرنشان کرد: حضور بیش از ۹ هزار اثر از بیش از ۱۳۰ کشور جهان نشان می‌دهد دایره گفتمان نظام‌اسلامی بسیار گسترده است و می‌تواند به فراتر از مرزها برود. 


    جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین یادآور شد: این حضور بین‌المللی در جشنواره حاکی از نیاز جوامع به تفکر مقاومت است و نشان می‌دهد دیگر ملت‌ها بریا ادامه حیات خود نیازمند تفکر مقاومت و انقلاب اسلامی هستند. 


    سردار سپهر تأکید کرد: هنرمندان داخلی باید از طریق ارتباط منظم با سینماگران خارجی علاقه‌مند به گفتمان انقلاب و مقاومت، مفاهیم و ارزش‌های متعالی را به آنان نیز منتقل کنند تا جهان آینده‌ای سرشار از صلح، پیشرفت، آزادی و استقلال را داشته باشد.

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما