دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۱۶ شهریور

  • شانسی که باعث شد بیرانوند به سربازی نرود

  • کیم و دخترش در مراسم رونمایی از ناوشکن هسته‌ای

  • روایت تصویری جهان در جشنواره پرپینیان

  • استقلال ۲ بازیکن جدید خود را می‌خواهد

  • مشارکت غربگرایان با ترامپ در حمله به معیشت و امنیت مردم

  • ناوهای آمریکا در تیررس بالستیک‌های ایرانی

  • هشدار قالیباف به وزیر جنگ آمریکا

  • بخوانید ایران هر چه قوی‌تر!

  • انهدام ۳ هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور+ فیلم

  • سربازان ناو آمریکایی به پاتایا رفتند!

  • رقص اسب‌های وحشی زیر رنگین‌کمان / فیلم

  • بازگشت ۱۰ صیاد مفقودشدهٔ بندرلنگه‌ای

  • قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا ۱۶ شهریور

  • پرسپولیس جایگزین استقلال شد!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵

  • وعده سرپرست تامین اجتماعی برای پرداخت بدهی‌ها

  • خاطرات رهبر شهید از شب ورود امام خمینی (ره) به تهران

  • 10 شهید و 7 زخمی در حملات وحشیانه اشغالگران به کفررمان در جنوب لبنان

  • قتل وحشیانه یک نفر در کمپ کی‌روش

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 198747
    تاریخ انتشار: 02/مهر/1399 - 13:03
    نماینده مجلس آمریکا:

    ترامپ کشور را مثل بچه ۸ ساله اداره می‌کند

    ترامپ و نماینده دموکرات آمریکا انتقادات تندی نسبت به هم ابراز کردند به طوری که ایلهان عمر نماینده مجلس آمریکا ترامپ را با کودک 8 ساله مقایسه کرد.

    ترامپ کشور را مثل بچه ۸ ساله اداره می‌کند

    به گزارش پایگاه هیل، این حملات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علیه ایلهان عمر بخشی از انتقادات تند او علیه گروهی از نمایندگان زن دور اولی در کنگره مشهور به "جوخه" است که متشکل از ایلهان عمر، الکساندریا اوکازیو کورتز، رشیده طلیب و آیانا پرسلی است.

    ترامپ درباره ایلهان عمر گفت: آنها می‌گویند که به خاطر او قرار است در ایالت مینه‌سوتا برنده شویم. او دارد به ما می گوید که چطور کشورمان را اداره کنیم. از آنجایی که آمدی چه کردی؟ کشورت چه می‌کند؟

    ایلهان عمر سریعا به این صحبتهای ترامپ علیه خودش در تجمع انتخاباتی در پنسیلوانیا واکنش نشان داده و در توئیتر نوشت: "اول از همه اینجا کشور من است و من نماینده مجلسی هستم که تو را استیضاح کرد. در درجه دوم من وقتی هشت سال داشتم از یک جنگ داخلی فرار کردم. یک بچه هشت ساله کشوری را اداره نمی‌کند هر چند که تو داری کشور ما را مثل یک بچه هشت ساله اداره می‌کنی."

    این جدیدترین مورد از حملات ترامپ علیه ایلهان عمر است که در کودکی همراه با خانواده‌ بعد از فرار از سومالی به آمریکا آمده و یک شهروند آمریکا است.

    سال گذشته میلادی جمعیت حاضر در یکی از تجمعات رئیس جمهور آمریکا در کارولینای شمالی علیه این نماینده زن شعار می‌دادند "او را پس بفرستید" در حالی که ترامپ نظاره‌گر شعار دادن آنها بود.

    ترامپ همچنین او را متهم به یهودستیز بودن به خاطر اظهارنظرهایش درباره نزاع فلسطین و رژیم صهیونیستی کرده و سال گذشته میلادی در توئیتی نوشت چهار عضو "جوخه" که همگی زنان رنگین پوست هستند باید به کشورهایشان برگردند.

    همه این چهار نفر شهروندان آمریکا بوده و تنها عمر خارج از آمریکا زاده شده است.

    ترامپ همچنین در تجمع روز سه شنبه به اوکازیو کورتز هم حمله کرده و گفت، "او یک دانشجوی خوب یا هیچ چیز خوب دیگری نیست  و فقط خوب مهمل می‌گوید. ما نیاز به سوسیالیست‌ها نداریم و لازم نداریم که کمونیستها به ما بگویند چطور کشورمان را اداره کنیم.

    منبع : ایسنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما