شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
  • درخواست بی‌سابقه سئول برای توافق صلح!

  • وقوع حادثه دریایی جدید در تنگه هرمز

  • ماجرای اصلاح پست ترامپ در توییتر از زبان قالیباف

  • قیمت دلار امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • پیکر شهید اهوازی اشتباهی رفت مشهد!+ عکس

  • کارمند اخراجیِ اینترنشنال: هدف اسرائیل تجزیه ایران است!+ عکس و فیلم

  • بازدارندگی تا چالش‌های یک ائتلاف شکننده

  • نقل و انتقالات / آبی ها در سایت فیفا محروم شدند

  • کالابرگ چهار گروه فردا شارژ می‌شود

  • تنگه هرمز همان سیلی محکم + فیلم

  • بوی تعفن راز جنایتی را فاش کرد

  • رزمندگان اسلام مسلح ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردند

  • دیپلماسی هوشمندانه، گزینه‌ای قرآنی است

  • شروط ایران برای بازگشایی تنگه هرمز تا ادعای نزدیکی توافق

  • توسل اسرائیل به «توافق مکه» برای اشغالگری در سوریه!

  • تلفات زلزله کلمبیا از ۲۵۰ نفر گذشت

  • هیچگونه لینکی در پیامک‌های کالابرگ ارسال نمی‌شود

  • تولیدات موشکی بیش از میزان شلیک است

  • هالند دست استقلال و پرسپولیس را بست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 198582
    تاریخ انتشار: 01/مهر/1399 - 15:52
    عمران خان:

    در انتظار سفر رئیس جمهور چین به پاکستان هستیم

    نخست وزیر پاکستان در ملاقات تودیع سفیر چین اعلام کرد: اسلام آباد مصمم است سی پیک را با حداکثر سرعت پیش ببرد.

    در انتظار سفر رئیس جمهور چین به پاکستان هستیم

    به نقل از ای.آر.وای نیوز؛ «عمران خان» نخست وزیر پاکستان در ملاقات با «یاو جنگ» سفیر چین در اسلام آباد اعلام کرد: منتظر تحقق سفر رئیس جمهور چین به پاکستان هستیم.

    وی تصریح کرد: در این سفر تفاهم نامه های همکاری متعددی میان چین و پاکستان امضا خواهند شد که به سود هر دو کشور خواهد بود.

    نخست وزیر پاکستان افزود: طی سال های اخیر تلاش زیادی برای گسترش روابط پکن و اسلام آباد صورت گرفته که نتایج بسیار خوبی نیز به همراه داشته است.

    عمران خان اضافه کرد: با تکمیل فاز نخست کریدور اقتصادی چین و پاکستان –سی پیک- رشد اقتصادی قابل توجهی در مناطقی که این کریدور از آنها عبور کرده است مشاهده می شود.

    وی گفت: به زودی فاز دوم سی پیک نیز آغاز می شود و هزاران فرصت شغلی برای جوانان پاکستانی ایجاد خواهد شد.

    رهبر حزب تحریک انصاف اظهار داشت: سی پیک می تواند به دیگر کشورهای منطقه نیز گسترش پیدا کند و آنها نیز از این پروژه اقتصادی استفاده کنند.

    سفیر چین نیز در این دیدار تاکید کرد: پکن و اسلام آباد علاوه بر روابط اقتصادی، دغدغه های استراتژیک مشترکی دارند که به تعامل بیشتر آنها در منطقه کمک می کند.

    چین با اجرای سی پیک بزرگ ترین سرمایه گذاری خارجی در خاک پاکستان را به ارزش 46 تا 60 میلیارد دلار اجرا کرده است و بخش های آن در حال تکمیل است.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما