پنجشنبه 19 شهريور 1405 - Thu 10 Sep 2026
  • حمله به یک نفتکش در آب‌های سرزمینی عراق

  • دشمن ۲ هدف از ما بزند، به ۲۰ هدف حمله می‌کنیم

  • جنایت بی‌رحمانه جنگنده‌های سعودی در یمن

  • بارش برف ریزه ترکیه را سفیدپوش کرد / فیلم

  • خسارات بارندگی شدید و طوفان در ساری / عکس

  • گل تماشایی روماریو در دیدار نمایشی / عکس

  • پاکستان: عملیات یمن علیه عربستان توافقنامه مکه را فعال می‌کند

  • شهادت ماموستا محمد نزهتی توسط گروهک‌های تجزیه‌طلب

  • قیمت آیفون ۱۷ امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور

  • جدایی یک ستاره پرسپولیسی در پایان فصل

  • حاج داود کریمی؛ مبارز مکتبی

  • سید امیر حسینی دلم پر از شکایته امام مهربون

  • این خودروها سهمیه اول و دوم بنزین ندارند

  • افشاگری علی کریمی علیه اکانت‌های سایبری پهلوی

  • نتانیاهو شمشیر انتخاباتی را از رو بست

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵

  • متلاشی شدن باند فساد اداری در شهرستان کلاردشت

  • برگ برنده استقلالی‌ها برای بازی با السد قطر

  • موج زائران در مسجدالحرام؛ سعودی‌ها چه کردند+ فیلم

  • تقدیر و تشویق دریادار عظمایی توسط رئیس ستادکل نیروهای مسلح

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 197806
    تاریخ انتشار: 26/شهريور/1399 - 17:30
    در تهران

    نام‌گذاری خیابانی به نام آیت‌الله صانعی

    عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران از نام‌گذاری خیابانی در پایتخت به نام آیت‌الله صانعی خبر داد و گفت: ورود فرمانداری به موضوع نام‌گذاری خیابان‌ها در پایتخت غیرقانونی است.

    نام‌گذاری خیابانی به نام آیت‌الله صانعی

    حسن خلیل‌آبادی، عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران درباره موضوع نام‌گذاری خیابانی در پایتخت به نام آیت‌الله یوسف صانعی اظهار داشت: این نامگذاری جزو پیشنهادات ما در کمیسیون نام‌گذاری شورای شهر خواهد بود و به زودی در این زمینه تصمیم‌گیری می‌شود.
    وی افزود: محل دقیق خیابانی که قرار است به نام آیت‌الله صانعی گذاشته شود هنوز مشخص نشده و ما پیگیری‌های لازم را جهت تحقق این مسأله انجام خواهیم داد.
    این عضو شورای شهر تهران در مورد مخالفت فرمانداری تهران با نامگذاری خیابان‌هایی به نام بازرگان، سهیل گوهری و اعظم طالقانی گفت: این نامگذاری‌ها بر اساس مصوبه شورای شهر تهران است و وظیفه هیأت انطباق فرمانداری مخالفت با نام‌گذاری‌ها در  شورای شهر نیست.
    خلیل آبادی گفت: تصمیم فرمانداری قانونی نیست و تا کنون هم این مسأله در مورد نامگذاری‌ها سابقه نداشته است.
    وی در ادامه درباره علت تعطیلی خانه‌موزه شهید رجایی گفت‌:‌ این خانه‌موزه زیرمجموعه بنیاد شهید است که بنده از تعطیلی آن خبری نداشته‌ام ولی قطعاً آن را پیگیری خواهم کرد.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما