شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 197631
    تاریخ انتشار: 25/شهريور/1399 - 17:07

    محققان ژاپنی مینی قلب ساختند

    محققان ژاپنی با استفاده از سلول های بنیادی، ساختاری به قطر یک میلی متر و شبیه قلب توسعه دادند که دارای دهلیز و بطن بود و می تپید.

    محققان ژاپنی مینی قلب ساختند

    به نقل از «سرویس بین‌المللی سازمان رسانه‌های عمومی ژاپن»(NHK)، گروهی از محققان ژاپنی ادعا می‌کنند با استفاده از سلول‌های بنیادی یک موش موفق به ساخت یک مینی قلب شده‌اند که به درستی کار می‌کند.
    گروهی از محققان دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی توکیو به رهبری پروفسور «ایشینوفومیتوشی» با افزودن پروتئینی به نام ملانین سلول‌های بنیادی را کشت کردند. این سلول‌های بنیادی توانایی توسعه انواع مختلف سلول‌های بدن را داشتند و ویژگی‌های آنها مشابه سلول‌های بنیادی پرتوان القایی بود.
    پژوهشگران ژاپنی ادعا می‌کنند از این سلول‌ها پس از دو هفته ساختاری به قطر یک میلی متر و شبیه قلب به وجود آمد. طبق اطلاعات منتشر شده این قلب دارای دهلیز و بطن است و مانند یک نسخه واقعی می‌تپد. همچنین مینی ارگان توسعه یافته ساختاری شبیه قلب نطفه موش دارد.
    آنها ادعا می‌کنند این نخستین باری است که یک قلب با ساختار سه بعدی به طور موفقیت‌آمیز توسعه یافته است.
    فومیتوشی و همکارانش تصمیم دارند درباره توسعه قلب مینیاتوری تحقیق کنند که با سلول‌های بنیادی پرتوان القایی ساخته می‌شود. به گفته او می‌توان از این مینی ارگان برای تحقیق درباره ایمنی داروهای جدید استفاده کرد.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما