جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 197266
    تاریخ انتشار: 23/شهريور/1399 - 15:35

    نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس هم مجازی شد

    معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران از برگزاری مجازی نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس در هفته کتاب خبر داد.

    نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس هم مجازی شد

    حسین صفری، معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران اظهار داشت: جلسات ابتدایی «نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس» برگزار شده است.

    وی افزود: این نمایشگاه بر خلاف هرسال، در سال ۹۹ به شکل مجازی برگزار می‌شود. «نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس» با همکاری سازمان حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در آبان ماه و همزمان با هفته کتاب برپا می‌شود.

    صفری در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر اینکه این نمایشگاه هرسال در قالب «ملی» برگزار می‌شد، توضیح داد: اما امسال قصد داریم این نمایشگاه را به شکل مجازی برپا کنیم، تلاش می‌کنیم وجهه ملی آن پررنگ‌تر لحاظ شود.

    معاون اقتصاد و فرهنگ خانه کتاب و ادبیات ایران درباره زمان ثبت‌نام برای حضور ناشران در این نمایشگاه ملی گفت: ثبت‌نام از ۱۵ مهرماه آغاز خواهد شد، اما اطلاع‌رسانی پیرامون آن صورت می‌گیرد. در این نمایشگاه کتاب‌های حوزه دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و مقاومت مورد توجه است.

    وی در پایان در پاسخ به این پرسش که طراح نرم‌افزار نمایشگاه مجازی کیست، گفت: طراحی نرم‌افزار بر عهده موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران است و کارهای آن در حال نهایی شدن است.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما