دوشنبه 16 شهريور 1405 - Mon 07 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 196593
    تاریخ انتشار: 18/شهريور/1399 - 10:01

    روایت آیت‌الله هاشمی از لو رفتن یک عملیات مهم

    آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در کتاب اوج دفاع خود در شهریور ۶۵ روایتی از عملیات کربلای ۲ و لو رفتن این عملیات نوشت.

    روایت آیت‌الله هاشمی از لو رفتن یک عملیات مهم

    مرکز اسناد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در خاطرات روزانه خاطره‌ای از  شهریورماه ۶۵ برگرفته از کتاب «اوج دفاع» منتشر کرد. هاشمی رفسنجانی نوشته است: دوشنبه ۱۷ شهریور ۱۳۶۵  اول وقت فرماندهان سپاه آمدند و گزارش عملیات کربلای دو را دادند. موفق نبوده‌اند. در محوری که مجاهدین عراق عمل کرده‌اند، توفیق نسبی داشته‌اند و در محور عمل نیروهای خودمان با دادن حدود چهارصد نفر شهید و مفقود، عقب نشینی کرده‌اند. گزارش عملیات آینده را دادند که امیدوار کننده نبود.

    به جلسه ستاد قرارگاه رفتیم. گزارش کامل دادند و مشورت شد. به خاطر لو رفتن عملیات و به دست نیامدن راهکار کامل، دستور داده شد در قرارگاه تاکتیکی نجف، یکبار دیگر بررسی کنند و نظر بدهند تا در جلسه آینده تصمیم‌گیری شود. ظهر آقای رفیق‌دوست آمد. گزارش سفر به لیبی و تهیه تدارکات را داد.

    سپس سرهنگ حسنی سعدی فرمانده نیروی زمینی آمد. نیازهایش و پیشرفت کار سازماندهی جدیدش را گفت. تلفنی با رئیس جمهور که امروز از حراره برگشته‌اند، احوالپرسی کردم. راضی به نظر می‌رسند. ظهر فاطی خبر داد که مهدی از جبهه تلفن کرده است و منشی دفترم گفت چون گردانشان در حاج عمران عمل کرده است، آنها را به عقب آورده‌اند. تا شب در دفترم به خواندن گزارشها و انجام کارها پرداختم. تلفنی با آقای خامنه‌ای درباره تشییع جنازه عراقی‌های شهید در عملیات کربلای دو مشورت کردم. شب آقایان محسن رضایی و رفیق‌دوست آمدند. درباره نیازهای جنگ و مشکلات همکاری ارتش و سپاه بحث شد. به خانه رفتم.

    منبع : خبرآنلاین

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما