شنبه 13 تير 1405 - Sat 04 Jul 2026
  • مراسم وداع با معلم شهید خانم زهرا حداد عادل / عکس

  • دچار تفسیر به رای ولی فقیه نشوید

  • ادای دین به رهبر شهیدمان چه معنایی دارد؟

  • مهمانانی از یکصد کشور در تشییع رهبر شهید حضور می‌یابند

  • علیرضا افتخاری برای رهبر شهید خواند /فیلم

  • ستاد برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران

  • تیم ۵ نفره گروهک منحله دمکرات به صورت کامل متلاشی شد

  • ایران در موضع قدرت است پیام ضعف به دشمن ندهیم

  • توافق پایان همکاری اوسمار با پرسپولیس

  • مهدی رسولی/ مشت گره کرده

  • حضور یک مقام ارشد چین در مراسم تشییع رهبر شهید

  • روایتی از زندگی ۲ شهید کشتی‌گیر تهرانی

  • حمله پهپادی به سفارت روسیه در سوئد

  • جلوه‌ای از هنر با موبایل / عکس

  • گل دوم آمریکا به بوسنی، عجب گلی! / فیلم

  • ستاره خارجی پرسپولیس در آستانه جدایی

  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

  • جزئیات تلاش‌های دیپلماتیک برای تحقق بندهای تفاهم نامه و آزادسازی دارایی‌های ایران

  • وداع با شهیده زهرا حدادعادل عروس رهبرشهید

  • معاون نخست وزیر طالبان عازم تهران شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 196529
    تاریخ انتشار: 17/شهريور/1399 - 18:32
    گفت‌و‌گوی تلفنی

    رئیس‌جمهور روسیه و پادشاه سعودی

    ولادیمیر پوتین و سلمان بن عبدالعزیز در یک گفت‌و‌گوی تلفنی در خصوص روابط دو جانبه و نشست کشورهای گروه 20 رایزنی کردند.

     رئیس‌جمهور روسیه و پادشاه سعودی

     «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهورروسیه و «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه سعودی امروز (دوشنبه) از طریق تماس تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.
    به نوشته خبرگزاری رسمی سعودی (واس) در این گفت‌و‌گو، دو طرف در خصوص جدول برنامه‌های گروه ۲۰ که امسال به سرپرستی ریاض برگزار می‌شود و همچنین راههای غلبه بر بحران‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا و بازگشت به شرایط عادی، رایزنی کردند.
    سلمان بن عبدالعزیز در این تماس گفت که ریاض بر توسعه روابط با اتحادیه روسیه تأکید دارد و از اینکه تبادلات تجاری دو طرف افزایش یافته خشنود است. پادشاه سعودی هچنین نقش مسکو در مجموعه «اوپک پلاس» برای ایجاد ثبات و توازن در بازار نفت را «مثبت» دانست.
    پوتین نیز در خصوص توسعه روابط با ریاض ابراز علاقه کرد و گفت که مسکو به خصوص در زمینه انرژی حاضر به همکاری است.
    کاخ کرملین نیز در بیانیه‌ای با اعلام خبر این تماس تلفنی گفت که طرفین در خصوص همکاری‌های دو جانبه در موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر کرده و در خصوص اجرای نتایج سفر پوتین به ریاض در اکتبر ۲۰۱۹ گفت‌و‌گو کردند.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما