یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 195879
    تاریخ انتشار: 12/شهريور/1399 - 09:53

    بازتاب بیانات اخیر رهبر انقلاب در چین

    خبرگزاری رسمی چین در گزارشی ضمن بازتاب اظهارات رهبر انقلاب درباره عادی سازی رابطه رژیم صهیونیستی و امارات نوشت: از دیدگاه رهبر عالیقدر ایران، عادی سازی روابط بین امارات و اسراییل، خیانت به آرمان فلسطین است.

    بازتاب بیانات اخیر رهبر انقلاب در چین

    شینهوا روز سه شنبه گزارش کرد که رهبر انقلاب اسلامی ایران در بیاناتی اقدام اخیر مقامات امارات متحده عربی برای عادی سازی روابط با اسرائیل را عملی "خیانت بار" نامیدند.
    خبرگزاری چین افزود که از دیدگاه رهبر ایران «امارات متحده عربی با این کار خود به جهان اسلام، ملت های عرب و کشورهای منطقه و همچنین آرمان فلسطین خیانت کرد اما این خیانت مدت زیادی طول نخواهد کشید و لکه ننگی بر پیشانی امارات باقی خواهد گذاشت امیدوارم اماراتی ها به زودی از خواب بیدار شوند و آنچه را انجام داده اند، جبران کنند.

    گزارش حاکی است رهبر ایران تاکید کرده اند که آنها (مقامات امارات متحده عربی) منطقه را به روی صهیونیست ها (اسرائیلی ها) گشودند و آرمان فلسطین را از یاد بردند.

    شینهوا نوشت که جمهوری اسلامی ایران توافق اخیر اسرائیل و امارات برای عادی سازی روابط را به شدت محکوم کرده است.  

    در این گزارش آمده است: در تاریخ ۱۳ اوت، اسرائیل و امارات به توافقی با میانجیگری آمریکا، در جهت «عادی سازی کامل روابط» دست یافتند.

    منبع : ایرنا

    نظرات بینندگان
    نظرات شما