جمعه 09 مرداد 1405 - Fri 31 Jul 2026
  • سناتور آمریکایی با شلوارک در دیدار با نتانیاهو / فیلم

  • هشدار عراقچی به بلغارستان

  • بازداشت عامل انتشار فیلم ضرب‌ و جرح دختر جوان / فیلم

  • حاشیه‌ مراسم یادبود زنده‌یاد اکبر عبدی / عکس

  • تغییر استراتژی جنگی ایران با تقارن تشدید «افقی» و «عمودی»

  • خروج دو میلیون و ۳۷۶ هزار زائر اربعین از مرزها

  • موج مخالفت نخبگان اردنی با حضور ارتش آمریکا

  • جدول پخش فیلم‌های آخر هفته تلویزیون

  • یک کشتی ایرانی خط محاصرۀ آمریکا را شکست

  • کلاس‌ خط عماد برای ترامپ + فیلم

  • رکوردشکنی قصاب غزه در کسب تنفر مردم آمریکا + عکس

  • سه پاسدار مدافع وطن زنجانی به شهادت رسیدند

  • جزئیات حمله دشمن آمریکایی-صهیونی به دو مجموعه خوابگاهی در اهواز

  • پشت پرده گرانی عجیب قطعات خودرو چیست؟

  • قیمت گوشی همراه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

  • دفن خودروها در کولاک برف آرژانتین / فیلم

  • آغاز فصل جدید نقل و انتقالات و چالش‌های استقلال با حضور رامین رضائیان

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۸ مرداد

  • چریک‌های چمران، از لبنان تا ایران + عکس

  • نجف اشرف میزبان میلیون‌ها زائر / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 195089
    تاریخ انتشار: 05/شهريور/1399 - 09:35

    پیشگویی یک اصلاح‌طلب از نتیجه انتخابات ۱۴۰۰

    یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه اگر در انتخابات ۱۴۰۰ کاندیداهای اصلی جریان اصلاحات تایید صلاحیت شوند، اصولگرایان رای نمی آورند، گفت: در غیر این صورت شعار های تند و سنت شکن مثل شعارهای احمدی نژاد رای آور است.

    پیشگویی یک اصلاح‌طلب از نتیجه انتخابات ۱۴۰۰

    جلال جلالی زاده با بیان اینکه نمی توان گفت کدام جریان سیاسی در انتخابات ۱۴۰۰ دست بالاتر خواهد داشت، اظهار کرد: مردم بی تفاوت شده اند و معتقدند که هر دو جریان در ایجاد مشکلات آنها سهیم هستند، بنابراین پیش بینی رفتار مردم مشکل است.پیش بینی رفتار مردم در انتخابات به تحلیل درست و همه جانبه از مسایل داخلی و خارجی کشور و بررسی علل و عوامل مشارکت مردم بستگی دارد.

    وی ادامه داد: با این حال اگر در انتخابات کاندیداهای اصلی جریان اصلاحات تایید صلاحیت شوند، اصولگرایان رای نمی آورند در غیر این صورت شعار های تند و سنت شکن مثل شعارهای احمدی نژاد رای آور است،چون به هر حال بخشی از جامعه احساسی رای می دهد و به کسی رای می دهد که مطابق میل او صحبت کرده و وعده دهد.

    این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که چه کسی برای ریاست جمهور بعدی برای کشور مفید است،‌ گفت: باید به این سمت برویم که دولت و مجلس در هر دوره ای همسو باشند. اگر مجلس و دولت مختلف هم باشند، کشور ضرر می کند.اگر بهترین رییس جمهور هم داشته باشیم و مثلا خاتمی دوباره رییس جمهور شود، اگر مجلس همسو نباشد،کاری از دستش برنمی آید. اگر خاتمی با مجلس تندرو مواجه شود، هر روز با مشکلی مواجه شده و نمی تواند برای کشور کاری کند.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما