شنبه 07 شهريور 1405 - Sat 29 Aug 2026
  • «پاییز» دوشنبه به شمال ایران می‌رسد

  • تلاش پرسپولیس برای رساندن بازیکن به استقلال

  • کره شمالی؛ «پاسخ قدرتمند» به آمریکا می‌دهیم

  • دشمن دنبال ایجاد اختلاف است؛ همه وحدت را حفظ کنند

  • انهدام باند ‌پیچیده جعل اسناد ‌در ‌بابلسر

  • پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف فرمانده سنتکام

  • بیانیه وزارت خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

  • تیم ملی بسکتبال برابر نیوزیلند باخت

  • انفجار بمب در مقابل کاخ دادگستری الحسکه سوریه

  • بازداشت ۳۰ لیدر اصلی، مرتبطان و تخریب‌گران اموال مردم در کودتای دی در استان مرکزی

  • عزیزی: تنها مسیر برای آمریکا چیست؟

  • ماست یونانی برای کاهش وزن

  • مردم منطقه راهی جز قدرت، اتحاد و همکاری ندارند

  • وضعیت سربازی بیرانوند امشب مشخص می‌شود

  • قیمت جهانی طلا ۶ شهریور ماه؛ اونس ثابت ماند

  • بختیاری‌زاده: بازی با فولاد برایم ویژه است

  • اگر دشمن حماقت کند شگفتانه‌هایی برای آن‌ها داریم

  • نرخ تورم نقطه به نقطه در مرداد به ۸۹ درصد رسید

  • انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی

  • جشن میلاد پیامبر(ص) هیئت کجا برویم؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 194589
    تاریخ انتشار: 01/شهريور/1399 - 09:34

    نوروزی از هیات رئیسه مجلس گلایه کرد

    نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که انتظار می‌رود هیات رئیسه هر چه سریعتر نسبت به تشکیل کمیسیون قضایی و حقوقی اقدام کند.

    نوروزی از هیات رئیسه مجلس گلایه کرد

    حجت الاسلام حسن نوروزی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت تسریع در تشکیل کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه هنوز کمیسیون قضایی و حقوقی با گذشت چندین ماه از عمر مجلس شکل نگرفته است و انتظار می‌رود تا هیات رئیسه از افراد حقوقدان، اساتید دانشگاه و افرادی که حکم قضاوت دارند دعوت کند تا با حضور در این کمیسیون شاهد شکل گیری آن باشیم.

    وی در ادامه اظهار کرد: متاسفانه هیات رئیسه آن طور که باید و شاید تلاش خود را برای شکل گیری کمیسیون حقوقی و قضایی در مجلس یازدهم نداشته است و به نظر می‌رسد به این موضوع بی توجه است در حالی که در مجلس دهم پیش از ۴۰ درصد کارها در کمیسیون حقوقی و قضایی پیش می‌رفت.

    نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: این کمیسیون می‌تواند در بعد قانونگذاری کمک شایانی به مجلس کرده و حتی قوه قضاییه را در انجام وظایفش یاری کند. مجلس بدون کمیسیون قضایی و حقوقی معنایی ندارد.

    نورزوی در پایان تاکید کرد: هر کاری که به نوعی در سایر کمیسیون‌ها انجام می‌شود به کمیسیون قضایی و حقوقی نیز بازمی‌گردد تا زمانی که کمیسیون حقوقی و قضایی شکل نگرفته مجلس انگار چیزی ندارد. از هیات رئیسه انتظار می‌رود هر چه سریعتر در راستای تشکیل این کمیسیون اقدام کند چراکه نبود این کمیسیون برای مجلس آسیب زا است.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما