جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 194533
    تاریخ انتشار: 30/مرداد/1399 - 19:23
    خالدمشعل:

    فلسطین با عادی‌سازی روابط تضعیف نمی‌شود

    رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که ملت فلسطین در برابر عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی تضعیف نخواهد شد.

    فلسطین با عادی‌سازی روابط تضعیف نمی‌شود

    به نقل از الجزیره، خالد مشعل رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش حماس امروز اظهار داشت: ملت فلسطین در مقابل عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی درد می‌کشد اما تضعیف نخواهد شد و در نهایت پیروزی را از آن خود خواهد کرد.

    وی با بیان این مطلب افزود که برای مقابله با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی باید میان طیف‌های مختلف امت [اسلامی] همکاری و هماهنگی ایجاد شود و اختلافات نژادی و طایفه ای را پشت سر گذاشت.
    خالد مشعل در ادامه گفت: به کسانی که برای عادی سازی روابط بازار گرمی و به ملت فلسطین ضربه می‌زنند می گویم که شما تمامی ارزش‌ها، مبادی و منافع راهبردی امت [اسلامی] را مصادره می‌کنید. اسرائیل از شما بهره برداری می‌کند و شما توهم دارید که در حال بنای روابط استراتژیک با رژیم صهیونیستی هستید.
    این رهبر جنبش حماس اعلام کرد: اسرائیل عامل تداوم اختلافات است و مانعی بر سر راه موفقیت ما در تمامی مسائل و در مقابل نهضت ما در منطقه است. این رژیم از طریق سیاست عادی سازی روابط به دنبال ادغام در منطقه و ایفای نقش به عنوان بازیگر اصلی منطقه است.
    وی افزود: اسرائیل تنها ابزار استعماری نیست بلکه دستور کار دینی و تاریخی دارد و به دنبال سیطره بر تمامی منطقه است.

    منبع : فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما