چهارشنبه 04 شهريور 1405 - Wed 26 Aug 2026
  • تهران در کانون رایزنی‌های صلح /وزیر خارجه عمان وارد تهران شد / باب المندب همچنان پرحادثه

  • حج آینده درگیر یک ابهام تعیین‌کننده شد

  • تولد ۵۲ سالگی مهران غفوریان در خارج از کشور

  • کریدورهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی

  • میدان را در چارچوب منافع ملی گسترش خواهیم داد

  • وقوع طوفان مهیب در جنوب فرانسه / فیلم

  • شهادت یک پاسدار در پی حمله به ایست‌وبازرسی

  • اینترنشنال هزینه دروغ‌های رسانه‌ای خود را می‌دهد؟

  • ریزش ذخایر نفت آمریکا ادامه دارد + جدول

  • پیشنهاد جدید عاصم منیر به ایران

  • لاف جنگ اقتصادی با دستان خالی بهای سنگین جنگ برای اقتصاد آمریکا

  • بی‌سیم‌ها قطع شد، با چراغ قوه پیام را رساندیم!

  • هشدار فرمانده ارتش به تکفیری‌ها و عناصر معاند

  • سفر عاصم منیر بسیار ثمربخش بود

  • جشن تولد نخستین پاندای متولد شده در روسیه / فیلم

  • تلاقی علم و هنر در قاب زیست‌شناسی / عکس

  • بذرپاش: ایران امروز قدرت اثرگذاری جهانی دارد

  • دلارهای بانک مرکزی راهی بازار شد

  • ۴ آنتی‌بیوتیک طبیعی

  • پرونده «پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» به کجا رسید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 194428
    تاریخ انتشار: 30/مرداد/1399 - 10:40

    نظر مهرعلیزاده درباره سخنان برجامی ظریف

    معاون رئیس دولت اصلاحات گفت: حضور ما در برجام باعث شد که که آمریکا، نتواند در رای‌گیری شورای امنیت به ما زور بگوید و شرکای خود را مفتضحانه از دست داد.

    نظر مهرعلیزاده درباره سخنان برجامی ظریف

    «محسن مهرعلیزاده»، معاون رئیس دولت اصلاحات، درباره سخنان وزیر امور خارجه مبنی بر اینکه جنازه‌ برجام آمریکا را شکست داد به برنا گفت: مطمئنا الان با توجه به اقدامی که آمریکا کرد و از برجام خارج شد، عملا سلاح و ابزار مکانیزم ماشه را ندارد. آمریکا ممکن است به روش‌هایی زور بگوید و با حق وتوی خود کاری بکند اما هر کاری می‌کند غیرقانونی است، از لحاظ حقوقی اختیار چنین کاری را ندارد. برجام و بودن برجام و بقای ایران در برجام این فرصت را به ما داد که در شورای امنیت دست بالاتری داشته باشیم. 

    معاون رئیس دولت اصلاحات درباره طرح مجلس مبنی بر خروج ایران از برجام، اظهار کرد: با خروج ما از برجام فشارهای بین‌المللی بیشتر می‌شود. درست است که در یک هماهنگی‌هایی، آمریکا و یارانش اقداماتی را علیه ما انجام می‌دهند و همیشه هم خواهند کرد اما الان حضور ما در برجام باعث شد که که آمریکا نتواند، در رای‌گیری شورای امنیت به ما زور بگوید و شرکای خود را مفتضحانه از دست داد. بدیهی است که اگر ما در برجام نبودیم، کشورهای دیگر نمی‌توانستند علیه آمریکا بایستند.

    مهرعلیزاده درباره همنوایی تندروهای داخلی و خارجی برای نابودی برجام بیان کرد: راه هر چیزی طرح منطقی موضوعات و ایجاد فضای منطقی، برای طرح موضوعات است. در یک فضای بی‌منطق یکسری واقعیات و نکات مثبت واقعی هم فدا می‌شود. باید در یک فضای منطقی سوالات مطرح شود. ایران متانت به خرج داد و از برجام خارج نشد اگر به حرف بعضی افراد تندرو توجه می‌شد چنین دستاوردی حاصل نمی‌شد.

    منبع : برنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما