سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 194359
    تاریخ انتشار: 29/مرداد/1399 - 18:58
    با ادعای جاسوسی

    اخراج دیپلمات روسیه از نروژ

    رادیو و تلویزیون دولتی نروژ موسوم به "ان‌آرکی" گزارش کرد، وزارت خارجه نروژ به اخراج یک دیپلمات روس مرتبط با رسوایی جاسوسی اخیر، تصمیم گرفته است.

    اخراج دیپلمات روسیه از نروژ

     پلیس نروژ روز ۱۵ اوت (۲۵ مرداد)، مرد ۵۰ ساله‌ نروژی را دستگیر کرد که متهم به دادن اطلاعات مخفی به کشوری خارجی بود که "می‌تواند به منافع اساسی نروژ آسیب برساند". مرد دستگیر شده ظاهراً با یک مقام اطلاعاتی روس ملاقات کرده بود.
    بر اساس این گزارش، این دیپلماتی که نروژ تصمیم به اخراج آن گرفت، به نحوی رفتار کرده که "نامطابق با وضعیت دیپلماتیک" بوده است.
    رئیس بخش ارتباطات وزارت خارجه نروژ، به ان‌آرکی گفت، بخش دیپلماتیک چنین تصمیمی گرفته چرا که "دیپلمات روس با یک جاسوس نروژی ملاقات کرده است". وی همچنین اظهار کرد که نام این دیپلمات اعلام نخواهد شد، اما مقام اخراج شده در بخش تجاری سفارت‌خانه روسیه کار می‌کرده است.
    سفارت روسیه در نروژ، واکنشی نسبت به این مسئله نشان نداده است. وزارت خارجه نروژ ابراز امیدواری کرده است که اخراج این دیپلمات بیش از این به روابط دوجانبه لطمه نزند.
    در ۱۵ اوت (۲۵ مرداد)، سرویس امنیتی پلیس نروژ فردی را دستگیر کرد که ظاهراً با یک عامل اطلاعاتی روس ملاقات داشته و مظنون به دادن اطلاعات مخفیانه به او بود. این نروژی بازداشت‌ شده، از اعتراف به هرگونه اتهامی سر باز زده و خواستار آزادی است. بنا بر گزارش سرویس امنیتی پلیس نروژ، او چندین بار با یک مأمور اطلاعاتی روس ملاقات داشته است. این مرد ممکن است با مجازات ۱۵ سال حبس روبه‌رو شود.
    شرکت بیمه چند ملیتی مستقر در نروژ موسوم به "دی‌ان‌وی جی‌ال" تأیید کرده که مرد بازداشت شده یکی از کارمندان مربوط به این شرکت است. دی‌ان‌وی جی ال همچنین گفته که این مرد دسترسی به اطلاعات طبقه‌بندی شده نداشته و در هیچ پروژه‌ای مربوط به امور دفاعی کار نکرده است.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما