جمعه 19 تير 1405 - Fri 10 Jul 2026
  • آخرین وداع به مشهد الرضا (ع ) رسید / رهبر محبوب دل های مسلمین جهان همنیشن ضامن آهو شد +فیلم

  • آقایان عراقچی ، قالیباف و پزشکیان یک کلام با شما و تمام

  • تنها زبانی که ترامپ آن را می‌فهمد

  • برای پرتاب از پایگاه چابهار آماده‌ایم

  • تصاویری از حملات ناجوانمردانهٔ آمریکا به حسینیهٔ امام خمینی(ره)

  • جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در کربلا

  • تصاویر پهپاد سرنگون‌شده آمریکا در بوشهر

  • تازه‌ترین تحولات و صحنه‌های دیدنی در نقاط مختلف جهان / عکس

  • واکنش یاسمین انصاری به گزارش سی.ان.ان درباره میناب

  • شعار "هیهات منا الذله" در آستان مقدس علوی / فیلم

  • ‌برق کویت از مدار خارج شد

  • نسل بعدی کجاست آقای قلعه‌نویی؟

  • فرمانده اسکادران نیروی دریایی آمریکا کشته شد

  • سواحل ایران جهنم بی بازگشت برای نیروهای خارجی است

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • طواف پیکر شهدای خانواده رهبر شهید در جوار ضریح امام علی (ع) / عکس

  • ستاره استقلالی در آستانه پیوستن به پرسپولیس

  • عراقی‌ها برای رهبر شهید ایران سنگ تمام گذاشتند / فیلم

  • شهید خامنه‌ای آبروی تاریخ ماست

  • واکنش چین به حملات آمریکا و پاسخ ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 194186
    تاریخ انتشار: 28/مرداد/1399 - 12:45
    قالیباف:

    مجالس کشورهای اسلامی مانع طرح سازش امارات و رژیم صهیونیستی شوند

    رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم‌کردن طرح سازش امارات با رژیم صهیونیستی گفت: مجالس کشورهای اسلامی باید از تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین استفاده کنند.

    مجالس کشورهای اسلامی مانع طرح سازش امارات و رژیم صهیونیستی شوند

     محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به رؤسای مجالس کشورهای اسلامی، طرح سازش امارات متحده عربی با رژیم صهیونیستی را موجب تضعیف تمام تلاش‌های کشورهای اسلامی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اتحادیه بین‌المجالس اسلامی دانست و گفت: بدون شک، تنها اراده ملت فلسطین و مقاومت است که می‌تواند منجر به آزادی سرزمین اصلی و تاریخی فلسطین شود

    رئیس مجلس در این پیام ضمن محکومیت شدید هرگونه اقدامات ناقضِ حقوق مسلم ملت فلسطین، تأکید کرد: تمام مجالس کشورهای اسلامی باید از تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین و استیفای حقوق مسلم فلسطینی‌ها استفاده کنند.

    متن پیام به‌شرح زیر است:

    بسم الله الرحمن الرحیم

    رؤسای مجالس کشورهای اسلامی

    السلام علیکم و رحمة الله و برکاته؛

    «همان‌گونه که استحضار دارید؛ طرح سازش امارات متحده عربی با رژیم صهیونیستی که اخیراً اعلام شد، تضعیف‌کننده تمامی تلاش‌های کشورهای اسلامی، سازمان همکاری اسلامی (OIC) و اتحادیه بین‌المجالس اسلامی (PUIC) در جهت اتخاذ اقدامات عملی و جدی برای احقاق حقوق مسلم و لاینفک مردم مظلوم فلسطین است. مردمان اصیل این سرزمین، بیش از هفت دهه است که با حفظ تاریخ، فرهنگ و اصالت خود و جانفشانی فراوان در راه آرمان قدس شریف، هرگونه سازش با غاصبان سرزمین فلسطین و قدس قبله اول مسلمانان را رد کرده‌اند.

    بدون شک، تنها اراده ملت فلسطین و مقاومت است که می‌تواند منجر به آزادی سرزمین اصلی و تاریخی فلسطین شود. توافقنامه مزبور، غاصبان سرزمین فلسطین را به اشغالگری و انکار بیشتر حقوق ملت فلسطین و ناامن سازی صلح و امنیت منطقه تشویق می‌کند، از این رو توافق سازش، فاقد هرگونه وجاهت و اعتبار نزد جهان اسلام، وجدان‌های آگاه بشری و مردم مبارز فلسطین و امت اسلامی است.

    مجلس شورای اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید هرگونه اقدامات ناقض ِحقوق مسلم ملت فلسطین ازجمله سازش امارات متحده عربی و رژیم جعلی صهیونیستی، این اقدام را یک اشتباه راهبردی از سوی ابوظبی می‌داند، همچنین تأکید می‌نماید؛ این امر، اقدامی تحریک‌آمیز و تشویق‌کننده تداوم جنایات رژیم جنایتکار صهیونیستی بوده و تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه به‌شمار می‌رود، بر این اساس، ضرورت دارد مجالس کشورهای اسلامی به‌عنوان نماینده ملت‌های مسلمان و با تأسی از تعالیم اسلامی، این اقدام را قویاً محکوم نمایند.

    در پایان از جنابعالی انتظار می‌رود ضمن محکومیت این اقدام غیراسلامی، تمامی اقدامات و ابتکارات پارلمانی را برای مخالفت و ممانعت از این توافق ننگین و استیفای حقوق مسلم فلسطینی‌ها به‌عمل آورید، همچنین از دولت متبوع خویش خواسته شود علاوه بر اتخاذ مواضع دقیق و روشن و محکومیت اقدام مزبور، با اتحاد و همبستگی از تمامی ظرفیت‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جهت خنثی کردن این ترور سیاسی ِمردمان اصیل ِفلسطین استفاده نمایند.»

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما