یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • عاصم منیر، حاکم واقعی پاکستان شد؟

  • تجاوزات صهیونیست‌ها با همدستی آمریکا ادامه دارد

  • چگونه می‌توان جنگ اقتصادی را برای آمریکا پرهزینه کرد؟

  • تهدیدهای ترامپ بیشتر در حد عملیات روانی است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 193538
    تاریخ انتشار: 21/مرداد/1399 - 20:26
    سخنگوی صنعت برق:

    افزایش مصرف برق صنایع بزرگ کشور

    سخنگوی صنعت برق از افزایش ۱۱ درصدی مصرف برق صنایع بزرگ در سال جاری خبر داد.

    افزایش مصرف برق صنایع بزرگ کشور

     به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی، با اشاره به اصلاح فرسودگی شبکه‌های برق، از افزایش سرعت عمل در بازسازی و نوسازی شبکه‌های فرسوده و برنامه‌ریزی و تأمین منابع لازم خبر داد که قطعی‌های محدود شبکه را کاهش می‌دهد.
    وی توسعه شبکه‌ها و به مدار آوردن ۲۲۰۰ مگاوات نیروگاه را از اقدامات صنعت برق برای گذر از اوج مصرف تابستان ۹۹ عنوان کرد و گفت: افزایش ظرفیت نیروگاهی سرمایه گذاری بالایی نیاز دارد و نباید مسائل را با گران‌ترین روش‌ها حل کنیم از این رو در قالب برنامه‌های مدیریت بار، امسال ۲۹۶ هزار تفاهم‌نامه را عمدتاً با بخش‌های صنعتی، کشاورزی و تجاری برای کاهش مصرف در ساعات اوج بار که ۲۰۰ تا ۳۰۰ ساعت در سال را شامل می‌شود، به امضا رساندیم و خبر خوب رشد مصرف برق بخش‌های تولیدی کشور در سال جهش تولید است که در بخش صنایع بزرگ با ۱۱ درصد و در بخش کشاورزی با ۴ درصد افزایش همراه شده است.
    معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی توانیر محدودیت مصرف بخش‌های تولیدی کشور را بر اساس تفاهم‌نامه، با هماهنگی قبلی و بدون هرگونه اختلال در روند تولید عنوان کرد که به مشترکان همکار با برنامه اجازه می‌دهد در ساعات غیر اوج بار بیشتر از دیماند تخصیص یافته مصرف کنند که کاملاً مبتنی بر صرفه اقتصادی و منافع ملی و بدون خدشه به روند تولید است.
    وی افزود: ممکن است به دلایلی نادر مانند بروز اتفاقات در شبکه، میزان ساعات همکاری تفاهم‌نامه‌ها افزایش یابد که خوشبختانه امسال هیچ موردی از خاموشی که نیاز باشد از قبل به مشترکان اطلاع دهیم نداشتیم و با اهتمام کارکنان صنعت برق، ارائه خدمات در شرایط گرما و کرونا به خوبی انجام شد.
    رجبی مشهدی مدت همکاری مشترکان در قالب تفاهم‌نامه را اغلب تا ۱۵ شهریور عنوان کرد و گفت: با توجه به کاهش دما انتظار می‌رود برنامه‌های مدیریت بار طی هفته‌های آتی و با توجه به پایداری شبکه سراسری کاهش یابد.

    منبع : مهر

    نظرات بینندگان
    نظرات شما