دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • خیال پردازی ترامپ از حمله به جزیره خارگ

  • فردا آخرین مهلت انتخاب رشته ارشد ۱۴۰۵

  • چرا بازگشت نامجو داخلی‌ها را عصبانی کرده؟

  • خزانه دلاری بانک مرکزی پُر شد

  • کره شمالی: سلاح هسته‌ای خود را تقویت می‌کنیم

  • ترامپ کره‌جنوبی را تهدید کرد

  • روزی که شهید رجایی جلوی رئیس‌جمهور ایستاد

  • یک سوپر نفتکش متخلف دچار آتش‌سوزی‌های مهیب شد

  • رونمایی از طرح‌های شکست‌خورده براندازی موساد در ایران + عکس

  • برِت اریکسون :محاصره را لغو کنید!

  • جنجال تازه کیهان علیه پزشکیان

  • ما دنبال جنگ نیستیم اما پاسخ قاطعی به متجاوزان خواهیم داد

  • زلزله ۳.۸ ریشتری شرق تهران را لرزاند

  • پاسخ کوبنده ایران به تجاوز آمریکا در جزیره لارک

  • کریم بنزما از الهلال جدا شد

  • برخورد پهپاد FPV حزب‌الله به سربازان صهیونی / فیلم

  • اسیدپاشی دختر جوان روی مرد صاحبخانه

  • آنچه دشمن را امیدوار می‌سازد، برجسته‌سازی اختلافات است/ دشمن به‌دنبال پاره‌پاره شدن امّت اسلام است/ حکّام کشورهای منطقه دشمن واقعی را بشناسند و با آن مقابله کنند

  • شرایط متفاوت استقلال و پرسپولیس برای دربی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 19220
    تاریخ انتشار: 26/دي/1394 - 11:16
    پایگاه خبری حامیان ولایت/انتخابات

    حضورمردم درانتخابات به معنای وفاداری به نظام است

    یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصل حضور مردم در انتخابات به معنای پشتیبانی از نظام، کشور و نشانه اقتدار ملت است گفت: مشارکت بالای 60 و 70 درصدی مردم ایران در انتخابات‌های مختلف اقتدار ملت ایران را به جهانیان نشان می دهد، چون وقتی مردم پای صندوق‌ رای حاضر می‌شوند، به این معنا است که به نظام وفا دارند.

    حضورمردم درانتخابات به معنای وفاداری به نظام است

    حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی رهبر، با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری و تاکید ایشان به حضور مردم در انتخابات حتی اگر نظام و رهبری را قبول ندارند، گفت: این صحبت رهبری نشان از نهایت تواضع رهبری دارد ؛ مردم ایران ولایت را ارج می‌نهند و همراه با ولی امر هستند.

    وی افزود: رهبری می‌فرمایند حتی اگر با من مخالف هستید وفاداری‌تان به کلیت نظام، کشور و استقلال ملت را با حضورتان در انتخابات نشان دهید.

    این فعال سیاسی تصریح کرد: درصد حضور مردم ما در انتخابات از بسیاری کشورهای مدعی مردم‌سالاری بیشتر است که بسیار سازنده است.

    وی خاطرنشان کرد: مردم پای صندوق رای باید به افرادی که شناخت دارند و جریان فکری آن‌ها را می‌شناسند رای دهند که حضورشان کشور و نظام را دچار چالش نکند.

    رهبر گفت: امید است مردم با در نظر داشتن ایده و آرمان‌های انقلاب به افرادی رای دهند تا شاهد مجلسی متعهد، قوی و وفادار به نظام و ولایت باشیم.

    وی با اشاره به تاکیدات رهبری بر رعایت حق الناس در انتخابات، گفت: نظارت شورای نگهبان برای آن است که افراد اصلح و بهتر در عرصه‌های مختلف موثر در تعیین سرنوشت مردم، حضور یابند، همچنین حق نامزدهای انتخاباتی است که آرایشان حفظ و حراست شود و کامل و تمام شمارش شده و از طرف دیگر در شمارش آرای مردم اعمال سلیقه نشود و آرای مردم به هر فرد و گروهی خوانده شود.

    محمدتقی رهبر اظهار کرد: در انتخابات رعایت حق الناس نه تنها به معنای رعایت حقوق مردم بلکه به معنای حفاظت و حراست از حقوق کشور و حقوق ملی و حقوق دینی است.

    منبع : ایسنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما