شنبه 24 مرداد 1405 - Sat 15 Aug 2026
  • ترامپ از حمله به کوبا عقب‌نشینی کرد!

  • محاصره دریایی علیه ملت ایران ۱۰۰ روزه شد

  • خسارات زلزلۀ ۷.۷ ریشتری در اندونزی /فیلم

  • ایران؛ روایت ایستادگی و سربلندی / عکس

  • حمله یمن به مواضع مزدوران عربستان در لحج و مأرب

  • اقیانوس در قاب برترین عکاسان جهان / عکس

  • سه خلبان ایرانی توسط قطر به اسارت درآمده‌اند

  • حمله برق‌آسای گاوغوک به یک سار / فیلم

  • واکنش کاپیتان استقلال به اختلافش بارضاییان

  • قیمت خودرو های داخلی امروز شنبه ۲۴ مرداد

  • مترو تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • واکنش روسیه به گزافه‌گویی ترامپ درباره تنگه‌هرمز

  • خاطرات رهبر شهید از همزیستی صمیمانه با مردم بلوچ

  • نقش ایران و تفاهم‌نامه اسلام‌آباد

  • دو حمله هوایی شدید به شهرک دیرالزهرانی لبنان + فیلم

  • چرا ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا با هم ادغام شدند؟

  • قیمت نفت امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵

  • دومین خرید گران پرسپولیس را بشناسید

  • بازی عجیب قلعه‌نویی و مهدی تاج

  • ایران و تاجیکستان پای قرارداد نفتی بلندمدت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 192021
    تاریخ انتشار: 09/مرداد/1399 - 00:08

    تهران تعطیل نمی شود

    فرماندار تهران گفت: هیچ بحثی در مورد تعطیلی پایتخت در ستاد ملی کرونا مطرح و مصوب نشده است ولی محدودیت های هفته های گذشته همچنان برای هفته آتی نیز ادامه دارد.

    تهران تعطیل نمی شود

    عیسی فرهادی شامگاه چهارشنبه افزود: امکان برگزاری نماز جمعه این هفته تهران مانند هفته‌های گذشته وجود ندارد.
    وی یادآور شد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا، هفته آینده نیز یک سوم کارمندان دولت بر سر کار باید حاضر شوند و باقی آنان به صورت دورکاری به فعالیت خود ادامه می دهند.
    فرهادی اظهارداشت: هیچ بحثی در مورد تعطیلی پایتخت به علت قرار گرفتن استان تهران در شرایط قرمز کرونایی نبود و نیست.
    فرماندار تهران گفت: همچنان ستاد فرماندهی مقابله با کرونای پایتخت بر لغو طرح ترافیک اصرار دارد اما هنوز تصمیمی در خصوص آن گرفته نشده است.
    وی خاطرنشان کرد: معتقدیم که حذف و لغو طرح ترافیک می تواند به روان شدن حمل و نقل عمومی و جلوگیری از شیوع بیش از پیش کمک کند.
    فرهادی با بیان اینکه واحدهای صنفی مختلف مانند روال قبل به فعالیت خود ادامه می دهند، ادامه داد: محدودیت فعالیت واحدهای صنفی مانند رستوران ها، تالارها، آرایشگاه ها و اماکنی که افراد ارتباط نزدیک با یکدیگر دارند، مانند هفته های گذشته همچنان ادامه دارد.
    فرماندار تهران گفت: مردم باید بدانند که اگر نکات بهداشتی و پروتکل های اعلامی را رعایت نکنند مشکلات بیشتری ایجاد می شود.
    وی تاکید کرد: مصوبات جدید ستاد ملی کرونا تا این لحظه با ما ابلاغ نشده است.
    وضعیت شیوع کرونا در استان تهران بنا بر اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از روز سه شنبه هفت مرداد درشرایط قرمز قرار گرفت.

    منبع : ایرنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما