چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 191570
    تاریخ انتشار: 05/مرداد/1399 - 23:17

    کشف انبار احتکار الکل و مواد ضدعفونی‌کننده در تهران

    رئیس پایگاه چهارم پلیس امنیت عمومی تهران از کشف ۹ هزار و ۳۸۰ لیتر الکل و ۹۶ لیتر مواد ضدعفونی کننده به ارزش۱۰ میلیارد ریال در جنوب تهران خبر داد.

    کشف انبار احتکار الکل و مواد ضدعفونی‌کننده در تهران

     به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مهدی تاجیک در تشریح جزئیات این خبر گفت: با دریافت خبری مبنی بر دپو مقدار زیادی مواد ضد عفونی کننده توسط یکی از شهروندان در انباری در حوالی "کهریزک" شناسایی محل دپو این اقلام به صورت ویژه در دستور کار ماموران قرار گرفت.
    وی اظهار داشت: تحقیقات اولیه نشان از صحت خبر داشت و متعاقبا هویت مالک انباری شناسایی و نتیجه تحقیقات انجام شده در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.
    این مقام انتظامی تصریح کرد: با هماهنگی‌های قضائی، تیمی از ماموران پایگاه چهارم پلیس امنیت عمومی صبح امروز به نشانی اعلامی اعزام و موفق شدند مالک انباری را دستگیر و در بازرسی از داخل انباری ۹ هزار و ۳۸۰ لیتر الکل و ۹۶ لیتر مواد ضد عفونی کننده احتکار شده کشف کنند.
    رئیس پایگاه چهارم پلیس امنیت عمومی در پایان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی کالا‌های کشف شده را ۱۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند، خاطرنشان کرد: برخورد با سودجویان و کسانی که بخواهند از شرایط فعلی جامعه سوء استفاده کنند همیشه در اولویت کار پلیس بوده و از شهروندان خواست تا در صورت اطلاع از چنین موضوعاتی سریعا پلیس را از طریق سامانه ۱۱۰ مطلع کنند.

    منبع : تابناک

    نظرات بینندگان
    نظرات شما