چهارشنبه 20 خرداد 1405 - Wed 10 Jun 2026
  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • لحظه درگیری بین شیر ماده و گورخر در آب /فیلم

  • مشهد برای تدفین رهبر شهید آماده است

  • واکنش جالب خانواده شجریان به پهلوی / فیلم

  • اولین حکم انتصاب رهبرانقلاب صادر شد

  • اهمیت حمله ایران به رامات دیوید

  • قیمت انواع گوشی موبایل‌ امروز ۲۰ خرداد

  • دستگیری عامل ارسال اطلاعات حساس ایران به امارات

  • سناریوهای افزایش اعتبار کالابرگ اعلام شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 191313
    تاریخ انتشار: 03/مرداد/1399 - 17:17
    واکنش ظریف به مزاحمت جنگنده‌های آمریکایی:

    قانون‌شکنان باید متوقف شوند

    وزیر خارجه ایران، مزاحمت جنگنده‌های آمریکایی برای پرواز ماهان را بی‌قانونی توصیف کرده و گفت قانون‌شکنان را باید قبل از اینکه فاجعه بیافرینند، متوقف کرد.

    قانون‌شکنان باید متوقف شوند

     «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (جمعه) به مزاحمت جنگنده‌های آمریکایی برای یک فروند هواپیمای مسافربری ایرانی بر فراز سوریه واکنش نشان داد.
    ظریف در صفحه توئیتر خود با اشاره به حضور غیرقانونی نظامیان آمریکا در منطقه «التنف» واقع در شرق سوریه، نوشت: «آمریکا به صورت غیرقانونی سرزمین یک کشور دیگر را اشغال می‌کند و سپس به پرواز مسافربری برنامه‌ریزی شده، تعرض می‌کند - جان مسافران غیرنظامی بی‌گناه آن را به خطر می‌اندازد - به بهانه اینکه از نیروهای اشغالگر خود حفاظت کند».
    وی در ادامه افزود: «[این] گستاخی برای انباشتن بی‌قانونی روی بی‌قانونی [است]. قانون‌شکنان باید قبل از اینکه فاجعه [درست شود]، متوقف شوند».
     
     
    شامگاه پنجشنبه دو جنگنده آمریکایی برای پرواز ۱۱۵۲  خطوط هوایی ایران از مبدأ تهران به مقصد بیروت، در حریم هوایی سوریه مزاحمت ایجاد کردند. خلبان هواپیمای ایرانی نیز مجبور شد ارتفاع هواپیما را به صورت ناگهانی کاهش دهد که این مسئله باعث زخمی شدن شماری از سرنشینان این هواپیما شده است.
    «سید عباس موسوی» سخنگوی وزارت امور خارجه  جمهوری اسلامی ایران در رابطه با حادثه رخ داده برای هواپیمای ماهان که عازم بیروت بود، اظهار داشت: جزئیات این حادثه در دست بررسی است و پس از تکمیل اطلاعات اقدامات لازم سیاسی و حقوقی به عمل خواهد آمد. 
    «بیل اوربان» سخنگوی سازمان تروریستی «ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا» (سنتکام) با تایید نزدیک شدن جنگنده‌های آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران، مدعی شد: «جنگنده اف-۱۵ در ماموریت هوایی روتین خود در مجاورت پایگاه التنف در سوریه اقدام به بازرسی بصری هواپیمای مسافربری ماهان ایران و در فاصله‌ای ایمن در حدود ۱۰۰۰ متری از این هواپیما پرداخت».

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما