سه شنبه 27 مرداد 1405 - Tue 18 Aug 2026
  • کاهش دمای هوا در تهران از روز جمعه

  • چالش بزرگ دولت در افزایش کالابرگ

  • رودخانه‌ای که در الیگودرز آسفالت شد / فیلم

  • پیام رامین رضاییان خطاب به هواداران استقلال

  • کشف الگوهای شگفت‌انگیز در دل طبیعت / عکس

  • تغییر مهمی که ایران را قدرتمندتر می‌کند + فیلم

  • احتمال پیوستن یک کشور دیگر به توافق مکه

  • عمران خان راهی بیمارستان شد

  • خداحافظی تلخ احمدرضا عابدزاده از تیم ملی

  • عارف: موضوع تنگه هرمز به زودی حل خواهد شد

  • جنجال سر بازیکن ستاره پرسپولیس

  • غرب وحشی از نگاه جیم کرانتز / عکس

  • گشت و گذار گرگ‌های خاکستری در پارک ملی گلستان / فیلم

  • واکنش وکیل مدافع پژمان جمشیدی به خبر اجرای حکم پرونده

  • جنگ چرا آغاز شد؟ چگونه تمام می‌شود؟

  • وداع شهید «غیب‌پرور» با پیکر شهید «هاشم اعتمادی»+ فیلم

  • بررسی یک انتقال جنجالی/ پرسپولیس ریسک نکرد ولی...

  • توقیف ۵ شناور متخلف در آب‌های سیریک

  • عملیات پرچم دروغین در کردستان عراق

  • تنگه هرمز تا تحقق شروط تفاهم‌نامه اسلام‌آباد باز نخواهد شد + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 191177
    تاریخ انتشار: 02/مرداد/1399 - 10:45

    امتناع وزیر خارجه دانمارک از دست دادن با پمپئو

    وزیر خارجه دانمارک که میزبان وزیر خارجه آمریکاست، در اقدامی حاضر نشد با پمپئو دست بدهد.

    امتناع وزیر خارجه دانمارک از دست دادن با پمپئو

    رسانه‌های دانمارک امروز اعلام کردند وزیر خارجه دانمارک در دیدار با مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا حاضر نشد با وی دست دهد.

    مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا که امروز به دانمارک سفر کرده، با وزیر خارجه این کشور دیدار کرد. طبق اعلام رسانه‌های دانمارکی، هنگامی که مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا دستان خود را به منظور دست دادن بسوی «یپه کوفود» وزیر خارجه دانمارک دراز کرد، او از دست دادن با پمپئو امتناع کرد.

    از سوی دیگر، وزیر خارجه دانمارک در کنفرانس مطبوعاتی که با پمپئو داشت، گفت: به دنبال جهانی هستیم که به دموکراسی احترام بگذارد.

    او همچنین تصریح کرد: با آمریکا در خصوص مسأله قطب شمال هماهنگی خواهیم کرد.

    یپه کوفود همچنین تصریح کرد: مسأله خریداری احتمالی گرینلند از سوی آمریکا مورد بحث و بررسی قرار نگرفت.

    مایک پمپئو نیز در این کنفرانس مطبوعاتی گفت: قصد داریم پرواز‌ها میان دانمارک و آمریکا را از سر بگیریم.

    وزیر خارجه آمریکا همچنین در پاسخ به پرسشی در خصوص بستن کنسولگری چین در هیوستون، بار دیگر اتهامات کشورش علیه چین را تکرار کرد و مدعی شد: چین مالکیت معنوی آمریکا و اروپا را نقض کرده است.

    گفتنی است رسانه‌های خبری امروز اعلام کردند آمریکا از کنسولگری چین در هیوستن خواسته تا ظرف ۷۲ ساعت، آنجا را تعطیل کند.

    وزارت خارجه چین نیز در واکنش به این اقدام آمریکا، با محکوم کردن آن تهدید کرد در صورتی که این کشور اشتباه خود را اصلاح نکند، با پاسخ پکن روبرو خواهد شد.

    وزارت خارجه چین با محکومیت شدید این اقدام، از آمریکا خواست تا تصمیم خود برای بستن کنسولگری این کشور در هیوستون را لغو کند و گفت: واشنگتن به طور ناگهانی به ما اطلاع داد تا کنسولگری خود در تگزاس را تعطیل کنیم.

    بنا به گزارش خبرگزاری رویترز، وزارت خارجه چین تاکید کرد پکن اقدام دولت آمریکا را به شدت محکوم می‌کند و اقدامات تلافی جویانه را در پاسخ آن محتمل می‌داند.

    چین در حال حاضر پنج کنسولگری در شهر‌های مختلف آمریکا از جمله نیویورک، شیکاگو و سان فرانسیسکو دارد و سفارت این کشور نیز در واشنگتن مستقر است.

    منبع : باشگاه خبرنگاران

    نظرات بینندگان
    نظرات شما